Ines Beranek donosi dašak svjetskog glamoura u hrvatsku metropolu

Ines Beranek

Ines Beranek, suvlasnica zagrebačkog hair & beauty salona Scissors & Tweezers koji se nalazi u Šulekovoj 4A, nositeljica je I’m Mounir zlatnog certifikata te za svoje klijente donosi Mounirove proizvode i tehniku rada.

Tko i što je Mounir?

Libanonski frizer Mounir jedan je od najtraženijih frizera širom svijeta. Globalnu reputaciju je razvio svojim inovativnim neinvazivnim tehnikama bojenja kose kojima postiže glatki i nježni prijelaz tonova, tako da boja izgleda prirodno, frizura je zapanjujuća, a kosa mekana… Ukratko – postiže wow efekt bez uništavanja kose.

Za Mounira definitivno možemo reći da je izvrstan umjetnik koji u uređenje kose unosi pravu unikatnu umjetnost. Na društvenim mrežama prati ga više milijuna ljudi, otvorio je “Mounir” salone u Libanonu i Italiji, a osnivač je i vlasnik istoimenog brenda kozmetičkih proizvoda za kosu.

Također, održava i međunarodne majstorske tečajeve educirajući frizere iz cijelog svijeta. Ines Beranek je završila majstorsku edukaciju te stekla “I’m Mounir” zlatni certifikat kojim postaje certificirana za rad s njegovim originalnim proizvodima.

Ines Beranek i modeli

Tko je Ines Beranek?

Ines Beranek je u svijetu frizerstva već dugih 17 godina. Vlastiti salon je otvorila 2017. godine, a 2020. seli u novi, bolji poslovni prostor, u Šulekovoj 4A, Zagreb, zajedno s dvije kolegice gdje zajednički otvaraju salon ljepote pod nazivom Scissors & Tweezers. Uvijek je težila stvoriti nešto izuzetno i unikatno te je svojom upornošću, voljom, željom i znanjem gurala naprijed. Certifikacijom kod Mounira približila je ovu prestižnu tehniku i svjetski glamur hrvatskom tržištu. Službeno od 15.9., no za bojenje kose ovom neinvazivnom tehnikom i proizvodima koji, uz fantastične rezultate, štite i njeguju kosu, već postoji velik interes pa je dobro rezervirati svoj termin na telefonski broj salona 01/2300-625 što prije.

Ines Beranek i njezin tim

Uz puno prakse i truda, ova umjetnica čiji klijenti iz salona izlaze s velikim osmijehom i rado se vraćaju, “I’m Mounir” zlatnim certifikatom napravila je veliki korak u svojoj karijeri, no kako sama kaže: “Ovo je značajan korak za mene, ali ponajviše zato što klijentima mogu pružiti puno kvalitetniju uslugu, veći raspon boja, istovremeno štiteći njihovu kosu.” Ujedno je naglasila i da neće stati na tome, nego da planira kontinuirani rast i praksu u ovoj izuzetnoj tehnici.

Scissors & Tweezers hair & beauty salon

Fotografija: Timor Šatara

www.scissorsandtweezers.com

www.instagram.com/scissorsandtweezers

www.facebook.com/scissorsandtweezershr