SPRINGFIELD PRED JESENSKI TRENDOVI ZA NJEGA

NAJNOVIJI JESENSKI TRENDOVI ZA NJEGA

Predstavljamo četiri Springfield trenda za jesen koja se lako kombiniraju. Nosit će se komadi inspirirani američkim vintage stilom poput komotnih traperica pa sve do ultimativnog t-shirta pod utjecajem glazbe i filma.

NOVI VINTAGE STIL

Američki stil ove sezone dolazi u hlačama od samta ili traper košulja. Bomber jakne od brušene kože, parke u khaki boji te jakne s ovčjim krznom ove jeseni nosit će se na razne načine i kombinirati se s paletama plave i zelene boje s kontrastnim narančastim i crvenim tonovima. Svrha je postići ležeran, komotan i voluminozan look.

GRAFIČKI T-SHIRT

Serija Zvjezdane staze, film Batman i grupa KISS samo su neki od motiva koje ćemo pronaći na Springfield majicama ove jeseni. Zahvaljujući raznovrsnoj paleti printeva lako će se postići individualan stil.

STUDENTSKI STIL

Funkcionalnost i sport glavna su obilježja studentske atmosfere. Majice živopisnih boja i teksturiranih uzoraka, retro tenisice te komotne traperice savršeno opisuju studentski look koji se odlično uklapa uz udoban i urban duh Springfielda.

KARIRANE KOŠULJE

Svestrane, moderne košulje ključan su komad svake sezone. Od ‘štreberskog’ outfita pa sve do urbanog stila koji uključuje traperice i košulje, razne kombinacije odgovaraju različitim prigodama. Ove jeseni plava, zelena i narančasta kreiraju savršen mix.

Conor