DANAS POČINJE SJAJNA SERIJA KEUNE HAIRCOSMETICS WEBINARA

U narednih tjedan dana Keune Haircosmetics će za svoje salone održati niz korisnih i praktičnih on-line savjetovanja i edukacija

Aktualna kriza uzrokovana koronavirusom doslovce nas je natjerala da promijenimo svoje životne navike iz temelja, pa nam se tako svakodnevica počela odvijati isključivo između vlastita 4 zida. No ono što se nije promijenilo, divna je ljudska potreba pomaganja jedni drugima gdje god to možemo, što je vidljivo u raznim aspektima i područjima djelovanja. Jedna od svjetski poznatih beauty kompanija koja se uključila u lokalnu inicijativu pomaganja svojim partnerima jest i Keune Haircosmetics. Oni su, naime, kroz svoju Keune Akademiju, razvili cijeli niz webinara i alata, pomoću kojih će pomoći salonima u daljnjem razvoju i iskorištavanju raspoloživog vremena.

Webinari su namijenjeni jačanju znanja te će omogućiti da njihovi partneri ostanu u vezi sa strukom u periodu kada nisu u prilici raditi u svojim salonima. U ponudi je 8 različitih webinara, svaki u različitom vremenskom periodu, odnosno danu održavanja. Danas će se održati prvi dan webinara pod nazivom Fundamental Color Lab, nakon kojeg slijedi idući tjedan Fundamental Semi Color, Fundamental Tinta Color, Fundamental Care, Challenging Ultimate Blond I i II, a završava s Inspiring Color Chameleon i Inspiring Keune You. Tijekom narednih tjedan dana svi polaznici webinara naučiti će stvoriti savršenu bazu za rad s Keune bojama, eksperimentirati s bojama, proizvodima i suvremenim tehnikama bojanja, stvaranje lijepih blond nijansi i korekcija boja pomoću njihove posebne linije. Također, dobiti će znanje o Color Chameleon bojama savršenim tehnikama posvjetljivanja i kreiranju savršene podloge, kao i o Fade tehnici bojanja te još mnogo toga.

„Tijekom karijere hair stilist nikada ne prestaje učiti i rasti, bez obzira na njegovu stručnost. To je ono što smo imali na umu kada smo sastavili naše edukacijske programe. Mi ne nudimo samo edukacijsko obrazovanje već osnažujemo ljude da budu najbolja verzija sebe. Vaše najbolje izdanje. To je ono što želimo za naše edukatore, freelancere, stiliste – svakoga tko radi s nama“. – izjavili su iz Keune Akademije.

PR365