Najbolji ulovi sa sezonskih sniženja skrivaju se u ara Shoes modelima

Kvalitetan par zimske obuće nikad ne silazi sa shopping liste želja

Svaki dio godine i pripadajuće mu godišnje doba sa sobom nosi neke svoje čari u kojima imamo prilike uživati. Zima, iako prevrtljiva, svoju magiju uvijek skriva u snježnim pahuljicama i uživanju u zimskim radostima. Isto tako je i s must have komadima koje svake godine iznova želimo u svom ormaru. Osim nezaobilaznog fokusa na sami dizajn, zimi ipak nešto više pažnje pridodajemo kvaliteti, toplini i udobnosti.

Naravno, riječ je o kupovini dobrih cipela, čizmi ili gležnjača, a ako ih pritom nađemo na dobrom sezonskom popustu, našoj sreći nema kraja. Sve zaljubljenice u obuću složit će se kako je sada idealno vrijeme za potražiti kvalitetne i dugotrajne komade po akcijskim ponudama, a da se uz to mogu nositi do kraja zime i u idućih nekoliko sezona. Ara shoes bezvremenski modeli ispunjavaju sve uvjete zimske cipele koje su nam potrebne, a osim što ih lako možete kombinirati u sve svoje odjevne kombinacije, iznimno kvalitetni materijali svaki boravak na niskim temperaturama učinit će maksimalno ugodnim. Super kombinacija mekog gornjeg materijala, fleksibilnog potplata te GoreTex tehnologije odlika je ovih modela koji postavljaju sam vrh standarda kvalitete obuće. Svi modeli su potpuno nepropusni i prilagođeni svim vremenskim uvjetima – kiši i snijegu. Osim što ispunjavaju glavne uvjete kvalitete, udobnosti i funkcionalnosti, modeli obuće ara Shoes istovremeno su elegantni i profinjeni. Korištene kvalitetne obloge osiguravaju stopalo, pomažu očuvanju topline čak na temperaturama ispod nule, a mekani i podstavljeni ulošci prekriveni kožom omogućuju nevjerojatnu udobnost. Ove zime, najbolji shopping ulovi skrivaju se u Ara shoes bezvremenskom dizajnu i kvalitetnim materijalima , naročito ako volite modele koji još dugo neće izlaziti iz mode.

Ako planirate unijeti malo čari u svoje ormare i nesmetano uživati u zimskoj magiji sve modele ara Shoes obuće možete pronaći na 12 ara Shoes samostalnih prodajnih mjesta u Hrvatskoj, kao i na svim prodajnim mjestima trgovina Mass, Peko Powered by Rodea te u manjim trgovinama udobne obuće.

Sintagma media