JYSK i HESPO zajedno pomažu opremiti bolnice

Danski maloprodajni lanac JYSK i hrvatski proizvođač asortimana za spavanje Hilding Anders, kao društveno odgovorne kompanije koje brinu o potrebama zajednice te kontinuirano pomažu kroz brojne projekte tijekom cijele godine, i ovoga su puta odlučili pokazati veliko srce te pomoći zdravstvenim sustavima diljem Hrvatske.

S ciljem pomoći bolnicama te dodatnoj zaštiti osoblja i pacijenata u borbi s epidemijom koronavirusa, JYSK je u suradnji s proizvođačem HESPO madraca, kompanijom Hilding Anders, zajedno osigurao neophodne proizvode kako bi se lakše opremilo bolničke i priručne epidemiološke prostore u Zagrebu, Osijeku i Splitu.

Svojom vrijednom donacijom JYSK i HESPO osigurali su više od 2.000 proizvoda među kojima su madraci, nadmadraci, jastuci, popluni, plahte te ostali proizvodi za spavanje.

„Na dnevnoj bazi pratimo razvoj situacije s koronavirusom. Iznimno smo zahvalni cijelom medicinskom osoblju koje neumorno radi na pružanju skrbi onima kojima je potrebna te svim kriznim službama diljem Hrvatske na brizi za cijelo društvo. Nadamo da smo kroz ovu pomoć barem malo olakšali vašu danonoćnu borbu“, poručili su iz JYSKa i HILDING ANDERSA.

Više informacija o JYSK-u možete pronaći na Facebook stranici te Instagram profilu, kao i na službenoj web stranici JYSK.hr

404