Olival serumi – eliksir ljepote na hrvatski način!

Olival predstavio novu liniju Olival Professional s tri revolucionarna proizvoda.

Postoje brojni razlozi zašto su serumi zavrijedili titulu „eliksira“ u njezi kože. Zahvaljujući visokoj koncentraciji aktivnih sastojaka (i do deset puta većoj količini nego u kremama!), sitne molekule seruma lakše i bolje prodiru u kožu te opskrbljuju aktivnim i hranjivim tvarima čak i dublje slojeve kože. Svoju zadaću restrukturiranja, obnavljanja i hidratacije kože toliko uspješno obavljaju da ne čudi kako su već godinama apsolutni hit u kozmetičkoj industriji. Čak i najljepše žene svijeta, poput  Jennifer Aniston, Cindy Crawford i drugih priznaju kako se tajna njihove mladolikosti krije u – serumima!

Zato i lider u kozmetičkoj industriji u Hrvatskoj – Olival – s ponosom predstavlja 3 revolucionarna proizvoda; Vitaminski serum C, Vitaminski serum R2 i Peptidni serum P!

„Iznimno smo ponosni što smo konstantnim praćenjem najnovijih znanstvenih spoznaja iz područja kozmetologije, nakon temeljitog razvojnog procesa uspješno kreirali tri nova proizvoda. Olival je odabrao 3 najmoćnije tvari  iz područja anti age njege, svaku u  svojoj najaktivnijoj formi: vitamin C kao jedan od najsnažnijih antioksidansa, resveratrol novu formulu za  obnovu stanica te peptide koji dokazano pojačavaju obnovu kože. Da bi postigli što bolju učinkovitost odlučili smo se za hijaluronsku kiselinu kao podlogu za sinergističko djelovanje i aktivnost seruma u dubljim slojevima kože.. Rezultat su tri iznimne anti-age formule koje učinkovito pomlađuju i uljepšavaju svaki tip kože.“ – izjavila je prilikom predstavljanja novih seruma magistra Vlasta Pojatina.

Dive hrvatskog glumišta, Sanja Vejnović i Mirna Medaković Stepinac nisu krile svoje oduševljenje novim Olival Professional serumima.

„Peptidni serum P u svega nekoliko dana postao je moj omiljeni proizvod. Elastičnija i  svježija koža te nakon samo 4 tjedna ublažene bore rezultat su ovog divnog proizvoda kojemu ću sigurno ostati vjerna.“ – izjavila je gđa Sanja Vejnović.

Mirna Medaković Stepinac dodala je kako su nju osvojili Vitamin C i Vitaminski R2 serum: „Moj dnevni ritam koji uz brigu o dvije djevojčice, višesatne probe te svega par sati sna ostavlja najviše traga na koži. Koristeći ova dva božanstvena seruma vrlo brzo sam uvidjela kako je nestalo sivilo s lica, a koža je sjajnija i svježija. Posebno sam sretna što sam svoje favorite u kozmetici pronašla upravo u hrvatskom brendu s provjerenim sastojcima.“

OLIVAL Vitaminski serum C

Vitamin C ima moćno djelovanje u smanjenju oksidativnog stresa kože, te kod visokog zagađenja zraka koje uzrokuje ubrzano starenje kože i hiperpigmentaciju. U kombinaciji s hijaluronskom kiselinom učvršćuje tonus kože i potiče proizvodnju kolagenih vlakana. Zato je ovaj serum idealan za osobe s prvim borama ili nepravilnostima kao što su fleke ili ožiljci te za sve one koji većinu vremena provode u zatvorenim prostorima ili dijelovima grada gdje je osjetno onečišćenje zraka.

OLIVAL Vitaminski serum R2
O retinolu (vitaminu A) znamo puno: dokazano ubrzava obnovu stanica i potiče sintezu kolagena. Resveratrol, aktivna tvar po prvi puta izolirana u crnom vinu, odnedavno se koristi u dermatologiji, a Olival je među prvima upravo ovu molekulu uvrstio u anti-age proizvod. Vitaminski serum R2 namijenjen je prvim borama i problematičnoj koži koja može biti mješovitog tipa, sklona aknama. Dobro ga je koristiti za noć u kombinaciji s Vitaminskim serumom C koji se preporuča za dan.

OLIVAL Peptidni serum P
Jeste li znali da je upotreba peptida u dermatološkim ordinacijama, kada se iglom apliciraju u međustanični prostor i na taj invazivan način ublažavaju dubinu bora, među najtraženijim korekcijama? Olivalov Peptidni serum P sadrži nekoliko kombinacija peptida koji najučinkovitije repliciraju stanice kolagena u koži te na taj način pojačavaju obnovu kože i bolju elastičnost. Stoga je idealan za osobe koje već imaju vidljive bore jer postiže izvrsne rezultate ako se redovno koristi (2 puta dnevno), a vidljive su promjene na koži čak i kod starijih osoba s trajnim borama.

PR: Mirta Bajzek

Fotografija: Mario Poje