Uštedite novac i smanjite potrošnju električne energije

Kupujete ili renovirate stan i tražite vrhunske uređaje koji će ostvariti sve vaše želje? Ili vam je upravo perilica za rublje otkazala svoju poslušnost i u potrazi ste za novom? Samsung ima odlično rješenje za vas, a pritom ćete i uštedjeti!

Kako bi svojim korisnicima pružio dodatnu sigurnost i pokazao koliko cijeni njihovu vjernost, Samsung je pripremio nove promotivne aktivnosti. Kupnjom odabranih modela Samsung kućanskih aparata (perilica rublja, sušilica rublja, hladnjaka i ugradbenih kuhinjskih uređaja) do 10. studenoga možete ostvariti do 25% popustai smanjiti potrošnju električne energije.Uz to,kupnjom perilice, sušilicerubljaili ugradbenog kuhinjskog uređaja sadadobivate i petogodišnje jamstvo.

Uz Samsung hladnjakriješit ćete se neželjenog nakupljanja leda i odmrzavanja, a svojim će se savršenim dizajnom sigurno odlično uklopiti u vašu kuhinju. Zahvaljujući NO Frost tehnologiji možete zaboraviti na neželjeno nakupljanje leda i mukotrpno odmrzavanje. Ova tehnologija poboljšava protok zraka i održava stalnutemperaturu u svakom kutu hladnjaka, čime se sprječava nakupljanje leda i inja.

Svojim suvremenim dostignućima,Samsung perilica rublja sQuickDrive™ tehnologijomskraćuje vrijeme pranja i do 50% , a potrošnju energije do 20%. Q-Drum™ima glavni bubanj i pozadinsku ploču koji se nezavisno okreću, a rezultira brzim, moćnim i nježnim pranjem.Uz pomoć tehnologije vrataAddWash™ omogućeno vam je dodavanje odjeće nakon pokretanja ciklusa pranja.

Želite li uštedjeti električnu energiju i novac, u periodu do 10.studenoga iskoristite izvrsne popuste na pojedine modele.

mpr