WEDDING SHAPE-UP CHALLENGE

Maja Čustić i Ivana Bilić

PRVI PUT U HRVATSKOJ PREDSTAVLJEN WEDDING SHAPE-UP CHALLENGE – IZAZOV KOJI GARANTIRA USPJEH

Projekt koji svakog polaznika čini samopouzdanijim i sretnijim izazvao je veliku zainteresiranost, a na nezaboravno iskustvo i sudjelovanje pozvani su baš svi

Svaka mladenka svjesna je da su dok izgovara svoje sudbonosno „DA“ sve oči uperene upravo u nju. Dan vjenčanja jedan je od najvećih i najbitnijih dana u životu para koji se odluči na taj korak te mnogi teže tome da osim prostora, jela ili pića i oni izgledaju najljepše moguće. Isto razmišljaju i prijatelji, kumovi ili obitelj mladenaca, taj dan svi žele ostaviti dobar dojam i izgledati besprijekorno. Dan vjenčanja definitivno je dan kada su mladenci u centru pažnje te fotografiranje sigurno neće izbjeći. Ali zašto i bi? To je dan koji predstavlja ljubav i veselje, a listati fotografije s vjenčanja i nakon puno godina izaziva samo lijepe osjećaje i sjećanja.

Kako listanje tih istih fotografija ne bi izazivalo sram ili žaljenje za neoblikovanim tijelom i boljim izdanjem te mislima „Mogla sam izgledati bolje, zašto nisam smršavila, kakve su mi ovo ruke…“ – ovaj projekt savršeno je rješenje i idealna prilika da svaka mladenka, njezin partner, kuma, prijatelj ili mama upravo na taj dan zablistaju.

Vrijeme je za promjenu i vrijeme je da se pokrenemo. Danas, kada se nude svakojaka rješenja, teško je prepoznati ispravan način da dođeš do svog cilja, zaista isplativ. Ovdje je riječ o programu koji je fokusiran na tvoje tijelo i to je ono najbitnije.

Prvi put u Hrvatskoj predstavljen je WEDDING SHAPE-UP CHALLENGE, program uz koji će svaki sudionik postići svoju top formu u kratkom roku.

Ivana Bilić, vlasnica i dizajnerica brenda Royal Bride, dizajnirala je dvomjesečni program koji sadrži osam tjedana treninga uz privatnog trenera, nutricionistički plan prehrane, vođenje dnevnika prehrane, praćenje i mjerenje ostvarenih rezultata uz savjete i potporu tijekom cijelog procesa preobrazbe tijela. Treninzi se održavaju tri puta tjedno u vrhunski opremljenoj teretani PLAY u centru Zagreba, a subota je rezervirana za ‘topljenje’ u prirodi uz ugodno druženje.

„Kroz svoje desetogodišnje iskustvo u radu s brojnim mladencima iz zemlje i regije svaki dan slušam ‘sve je super, ali hoću skinuti kilograme, stanjiti ruke, podići stražnjicu, stanjiti struk za svoj veliki dan’, no mnogi u tome ne uspiju. Odlučila sam pomoći vam ostvariti vaše želje i u suradnji s najboljom trenericom u Hrvatskoj nudim vam rješenje“, izjavila je Ivana Bilić.

Sve se odvija pod vodstvom Maje Čustić, najpoznatije hrvatske trenerice koja svojim dugogodišnjim radom motivira ljude da budu najbolja verzija sebe kroz pažljivo osmišljene programe treninga.  Inače je diplomirani kineziolog i ima formulu kako u kratkom periodu na zdrav način dovesti tijelo u top formu. Mnogima je poznata iz RTL-ovog showa ‘Život na vagi’.

Vrijednost ovog programa je u vježbama koje su posebno osmišljene za ciljano topljenje masti na problematičnim dijelovima, poboljšanje tonusa mišića, a govorimo o dinamičnom, nimalo dosadnom vježbanju uz konstantan nadzor i savjete trenera.

Plan prehrane sadržava konkretne, jednostavne recepte koje svatko od vas u svakom trenutku može bez problema pripremiti, sastavljene od namirnica koje su lako dostupne u svakom dućanu prehrane. Dosta je bilo planova koji sadržavaju skupe namirnice koje je nemoguće pronaći i kompliciranih recepata za koje nitko uz realan tempo života, a pogotovo uz planiranje svadbe, nema vremena.

Program u vrijednosti od gotovo 7.000 kuna svatko zainteresiran i motiviran može dobiti po cijeni od 2.490 kuna. Prijave traju do 25. veljače, a rane prijave do 20. veljače ostvaruju i 5% popusta. Ako je ovo tvoja godina za izlazak pred oltar te mnoštvo prijatelja i obitelji, onda je vrijeme da zablistaš i odišeš samopouzdanjem. Dokaži prvenstveno sebi, a onda i drugima, da u roku od dva mjeseca možeš stati u haljinu ili odijelo iz snova. Ako se na ovaj challange prijavi društvo od pet prijatelja – mladenka ili mladoženja treniraju besplatno.

PRIJAVI SE ODMAH! Sve što trebaš učiniti da bi se prijavio/prijavila 

  1. klik na link Instagrama  https://www.instagram.com/wedding_shape_up_challenge/

2. pošalji poruku u inbox: Prijavljujem se za program – ime, prezime i broj telefona te obavezno navesti željeni termin: POPODNEVNI (pon, sri i pet u 17h) ili JUTARNJI (pon, sri i pet u 10h)

3. Tvoja avantura počinje. Danas svoje nedostatke pretvaraš u prednosti!

PR365

Fotografija: Srećko Rundić