Čaše vivo Villeroy & Boch ponovno u Konzumu

Konzum ponovno pokreće jedan od najpopularnijih programa vjernosti u okviru kojeg kupcima daje mogućnost kupnje vrhunskih čaša vivo, brenda renomirane grupe Villeroy & Boch, za crno i bijelo vino, vodu, sok, žestoka pića, džin-tonik i pivo

Sinonim za vrhunsku kvalitetu i luksuz kad je riječ o posluživanju pića – brend vivo by Villeroy & Boch – ponovno dolazi u Konzum. Kupci i ovaj put u okviru programa vjernosti mogu ostvariti nevjerojatne uštede i do 75 posto te tako po izuzetno povoljnim cijenama nabaviti setove profinjenih čaša za bijelo i crno vino, pjenušac, vodu i sok te žestoka pića. U odnosu na prethodno izdanje programa vjernosti s čašama vivo u glavnoj ulozi, kad je u Konzumu prodano preko 550.000 setova čaša vivo, ovaj put kupcima su na raspolaganju i atraktivne čaše za džin-tonik od 680 ml te za pivo od 500 ml.

Villeroy & Boch svjetski je poznat brend pribora za jelo, koji je prepoznatljiv po svojoj besprijekornoj kvaliteti i inovativnom dizajnu. Takav standard prati i njihov brend vivo, koji uspješno spaja njemačku kvalitetu izrade i raskošan izgled dostojan svake prigode. Čaše vivo prodaju se u setovima od dva komada, a odlikuje ih najfinija izrada od kvalitetnog i izdržljivog kristalina, prikladnog za svakodnevnu uporabu. Tanak i fin rub čaša jamči eleganciju i profinjenost, a izrada iz jednog komada oplemenjuje moderan dizajn koji prati posljednje trendove. Čaše za bijelo vino zapremnine su 390 ml, čaše za crno vino imaju zapremninu od 540 ml, dok su čaše za pjenušac zapremnine 250 ml.

Kupci uštede ostvaruju kupnjom u Konzumu u razdoblju od 15. veljače do 13. svibnja, pri čemu za svakih potrošenih 50 kuna dobivaju jednu naljepnicu. Uz sakupljenih 15 naljepnica na posebnom letku imaju pravo na kupnju jednog proizvoda sa značajnim popustom, najkasnije do 17. svibnja ili do isteka zaliha u Maxi i Super Konzumima diljem Hrvatske. Čaše se prodaju u setovima od dva komada.

Osim čaša vivo, kupcima u Konzumu dostupna je i ponuda kvalitetnih i funkcionalnih proizvoda namijenjenih za još veće uživanje u omiljenim pićima i druženju s dragim osobama. U ponudi su vivo dekanter zapremnine 1400 ml te rukavac za hlađenje vina i daska za rezanje i serviranje brenda Blomus, a moguće ih je po akcijskim cijenama kupiti za vrijeme trajanja programa vjernosti bez sakupljanja naljepnica.

Konzum