Dodatki ljepoti sa sastojcima koji potiču prirodni sjaj i unutarnju ljepotu

Moćne tablete i instant piće savršeni duo su za borbu protiv glikacije i oštećenje kože na izvoru, podržavajući zdravlje kože iznutra prema van.

Ljepota je jedinstven izraz prirodne osobnosti. Njegovana koža izvana i iznutra znak je unutarnjeg samopouzdanja, zdrave prehrane i dobro uravnoteženog stila života. Ljepota i zdravlje kože počinju duboko ispod površine. Loša prehrana, nedostatak sna, stres i vanjski faktori kao što je izloženost sunčevim zrakama i zagađenom zraku, mogu jako oštetiti kožu.

Da bi spriječili oštećenja i napravili zaštitu od slobodnih radikala, birajte prave proizvode s prirodnim sastojcima – za živahnu i blistavu kožu koja reflektira vašu unutarnju ljepotu i samopouzdanje.

Pojačajte prirodni sjaj i dopustite vašoj unutarnjoj ljepoti da zablista

TRUVIVITY™ OxiBeauty™je dodatak prehrani koji nudi holističko i učinkovito rješenje za blistavu kožu. Sastojci bazirani na biljnom porijeklu štite kožu od oksidativnog stresa, koji uzrokuje odumiranje stanica i tkiva te doprinosi starenju kože.

TRUVIVITY kvaliteta

S više od 145 godina iskustva, stručnjaci iz NUTRILITE™dodatci prehrani iARTISTRY™proizvodi za njegu kože, udružili su snage i predstavili liniju proizvoda za zdravu i blistavu kožu.

Gdje se priroda spaja s znanošću, u savršenoj ravnoteži

Već 85 godina stručnjaci iz brenda NUTRILITE™ spajaju prirodu i znanost, kombinirajući biljke s vitaminima i mineralima u učinkovite dodatke prehrani. TRUVIVITY™ OxiBeauty™ dodatak sadrži bakar, PhytoVibrant™ Complexod aronije i kadulje iz certificiranih organskih farmi NUTRILITE™. TRUVIVITY™ OxiBeauty™ piće sadrži vitamin E i PhytoBeauty™  Complex od kamilice i crnog ribizla.

TRUVIVITY™ OxiBeauty Beauty dodatak ljepoti – 667,25HRK

Jedna tableta dnevno dovoljna je da stvori zaštitnu barijeru od slobodnih radikala. Ovaj dodatak ljepoti sadrži bakar, PhytoVibrant™ Complex od aronije i kadulje.

Bakar štiti stanice od oksidativnog stresa i podržava normalnu pigmentaciju kože. Kadulja sadrži prirodne antioksidanse koji štite stanice i tkivo od oksidacije, dok aronija štiti stanice od slobodnih radikala.

Dodatak se treba uzimati 30 dana, po dvije tablete ujutro.

TRUVIVITY™ OxiBeauty piće– 367,25 HRK

Uz glavni obrok u danu uživajte u ovom ukusnom piću s okusom aronije kako bi podržali zaštitu od oksidativnog stresa. Sadrži vitamin E i PhytoBeauty Complex od kamilice i crnog ribizla. Vitamin E štiti stanice od oksidativnog stresa, dok kamilica sadrži prirodne elemente koji pomažu u zaštiti od oksidacije. Piće se konzumira 30 dana po jedan paketić, 2.73g dnevno. Pomiješati s 150 ml do 250 ml vode i popiti prije jela ili jedan sat nakon jela.

Abeceda komunikacije