Lansirana nova linija torbica hrvatskog brenda Mirela’s by Mirela

U blagdanskom mjesecu prosincu, lansirana je nova linija torbica mladog hrvatskog Brenda, sa dugogodišnjom obiteljskom tradicijom, Mirela’s by Mirela, koji je u protekle tri godine u svojoj ponudi uključivao nakit i kožne modne dodatke. U novu avanturu i izradu, dizajniranje i proizvodnju torbi vlasnica i osnivačica brenda, Mirela Hison Bartolić, odlučila je ozbiljno krenuti.

“Naime, radi se o kožnim torbicama, koje su unikatne i drugačije od sveg na tržištu”, ističe vlasnica. Multifunkcionalne su, ručno rađene i vrlo nosive, a njihove cijene ne ovise samo o tipu torbice, nego prije svega o tipu, kvaliteti i luksuznosti kože, naglašava. Nova, i upravo lansirana kolekcija torbica trenutno uključuje aktualnu i kapsulnu, blagdansko-večernju kolekciju torbica, podijeljenu u dvije linije, Wave i Grace.

WAWE linija Mirela’s by Mirela torbica sastoji se od većeg i manjeg modela torbice, koja je praktična jer se nosi na tri načina, oko struka, na ramenu i poprečno (cross-body), preko tijela. Zanimljivo je i to, što se uz samu torbicu, koja ima lanac mogu kombinirati i dodaci, primjerice mali novčanik-torbica, koja se odvojeno može zakačiti na lanac, te s privjeskom za ključeve (u istom materijalu kao i torba). Sve se po potrebi može slagati na lanac, ili micati.

GRACE linija nove kolekcije inspirirana je najpoznatijim svjetskim divama, točnije s Grace Kelly , kneginjom od Monaka, Hollywoodskom zvijezdom te stilskom ikonom. Kelly bila je otmjena, elegantna, samozatajna, a pritom moćna, šarmantna, ženstvena i unikatna. Dok su sve navedene vrline glumice, na neki način kao i karakteristike svake od torbica, iz nove linije GRACE. Ponuda torbi će se stalno nadopunjavati i novim modelima. Stoga, svi oni koji se odluče za hrvatski brend modnih dodataka, ili neki od modela torbica iz upravo navedene nove kolekcije, bit će to prava odluka. Posebice, ako je božićna ili novogodišnja želja, da u ovom najsvečanijem mjesecu u godini, blistate s jedinstvenim hrvatskim detaljima i torbicama, koje će savršeno upotpuniti svaki večernji, ili party outfit.

Brend Mirela’s by Mirela pokrenut je 2016. godine, a stalna ponuda uključuje trademark narukvice, HISSONI, koje su dobile ime prema obiteljskom prezimenu Hison, po uzoru i inspiraciji na Missoni, a tu su i naušnice, ogrlice, ukrasne mašne za torbe i cipele, remeni, korzeti. Ono što je zanimljivo, jest podatak, da vlasnica brenda Mirela’s by Mirela, koristi pincetu za izradu nakita, koju je nekada koristila i kao stomatolog.

Brend uključuje isključivo unikatne komade, ručno rađene modne dodatke, nakit i torbe, a svaki je komad modnog nakita i dodataka stvarno jedinstven, izrađen od talijanske luksuzne kože. Koža od koje se izrađuju nakit i torbe je u malim limited edicijama, i serijama, što osigurava unikatnost i neponovljivost, a ono najvažnije, uz print, boje i teksture, jest i vrhunska kvaliteta kože. Vizija brenda su emocije, koje su prisutne u samoj izradi svih dodataka Mirela’s by Mirela, a koje se kasnije prenose na svakog pojedinca i klijenta, koji svaki pojedini komad nakita, ili modnih dodataka, i nosi. Vlasnica i osnivačica brenda, Mirela Hison Bartolić naglašava, “najviše nas vesele izrada nakita po želji kupaca, točnije custom-made, ali odnedavno i najveća novost, i velika ljubav, nova linija torbica. Naši planovi uključuju i inozemni plasman, probitak na strano tržište, koje, kako je poznato, njeguje, voli i cijeni tradiciju, te izradu unikata”, zaključuje.

MIRELA BY MIRELA