Riječki glazbenik kreće u nove pobjede!

Antonio Krištofić već godinama slovi za jednog od najboljih domaćih vokala, no nakon nekoliko godina pauze ovaj je glazbenik odlučio vratiti se na scenu i pokoriti estradu. Za kraj godine izbacuje nevjerojatno plesnu stvar koja bi se mogla savršeno uklopiti u najveseliji mjesec u godini.

„Pjesma „Javi mami“ je brza klupska pjesma provokativnog karaktera. Opisuje odnos jednog upornog, ali sasvim jednostavnog dečka i jedne komplicirane i razmažene djevojke s kojom ne znaš na čemu si iz dana u dan. Možemo reći i da je autobiografska. Pjesmu smo radili od samog početka gradeći cijelu priču na temelju mojih priča i mojeg karaktera. Od zvuka, teksta i vizualnog trenutka. Iza teksta, glazbe i aranžmana stoji Vladimir Uzelac koji iza sebe ima velike hitove u cijeloj regiji“, govori nam Antonio koji je ovom pjesmom na scenu donio glazbenu ali i vizualnu promjenu.

Nakon regionalnih natjecanja i aktivnih gažiranja Antonio je osluškivao puls publike, gradio odnose na društvenim mrežama te na taj način kreirao sliku svojeg identiteta na estradi. Sada kada je sazrio i kada ima podosta utakmica u nogama – vrijeme je ozbiljan novi početak.

„Malo sam napravio pauzu jer puno nastupam. Najviše su to klubovi, svadbe, ali i privatne zabave. Naravno najdraže su mi djevojačke večeri. „Javi mami“ je prvi projekt od brojnih koje pripremam. Surađujem s ljudima iz Hrvatske i susjednih zemalja, a svaka će pjesma biti stilski drugačija, a opet tematski povezane. Ovim spotom smo željeli dati nešto energično, vrelo, pomalo seksipilno, neku novu energiju…“, otkriva simpatični Antonio Krištofić koji je iznimno popularan i na društvenim mrežama.

Antonija možete pratiti i na njegovom Instagram profilu, a pjesmu nikako nemojte zaboraviti sherati na mrežama. Rasplesat ćete svoje pratitelje.

LINK SPOTA: https://www.youtube.com/watch?v=S9i-QUEVg5E

IG link: https://www.instagram.com/antoniokristoficofficial/

FOTO: Petar Kasalica

Dorijan Elezović