ARTISTRY STUDIO™ INSPIRIRAN PARIZOM

Recite “bonjour” najnovijem Artistry Studio make up-u i posebnim proizvodima za kupanje iz grada svjetla, ljubavi i najslađih poslastica.

Artistry Studio™ prvo je obojao New York, a sada prelazi preko Atlantika zbog najnovije kolekcije proizvoda za ljepotu, inspiriranim naj šik gradom u svijetu: Parizom. Nova Artistry Studio™ Parisian Style Edition sadrži proizvode koje vole sve strastvene ljubiteljice šminke: šik, Parizom inspirirana kozmetika prigodna za multitaskanje i usputno korištenje,te posebne proizvode za kupanje u ograničenom izdanju, za glamurozni pariški izgled bez imalo napora!

“Pretvorili smo svjetla, boje i svakodnevno uzbuđenje New Yorka uz upečatljive boje i odvažan dizajn.” Sada predstavljamo šarm i romantiku Pariza s razigranim pastelnim bojama za oči i usne te luksuznim proizvodima za kupanje i tijelo.

Artistry Studio pomaže ljubiteljicama ljepote da se zabave pokušavajući i dijeleći “must-have” proizvode te izgrade svoje poslovanje u tome procesu,” rekla je Kelli Templeton, Amway, potpredsjednica Global Beauty for the Artistry™ brenda.

Artistry Studio™ Parisian Style Edition proizvodi

Olaki “Je ne sais quoi” pariških djevojaka vrlo je lako postići s najnovijom Artistry Studio™ kolekcijom. Inspirirana stilom, umjetnošću i slasticama Pariza, ova kolekcija uključuje dva tona nijansi za usne i obraze, jarke i svjetlucave palete za oči te raskošne mirise i kupke. Tres chic!

Paleta sjenila za oči (Eye Shadow Palette) 280.13 HRK

  • Inspirirana bojama i visokom modom Pariza, elegantna paleta sa 6 nijansi sadrži jače, odvažnije i svjetlucavije šljokice koje se mogu koristiti kao bazno sjenilo, highlighter, naglašavanje boje ili konturiranje. Dostupna je u tri “La Palette” nijanse: Macarons, City of Lights, Sparkling Watercolors.

Duo za obraze i usne (Cheek & Lip Duo) 194.06 HRK

  • Dvostruka boja i udvostručena zabava s dva tona u jednome lijepom pakiranju za ujednačeni izgled na usnama i obrazima, ili prilagođeno blendanje boja. Dostupno u tri nijanse: Pantheon Peach, Polaris Pink, Moulin Rouge

Tekući ruž za usne (Liquid Lipstick) 194.06

  • Rekreirajte savršenstvo šik klasičnih francuskih usana tekućim ružem punog sjaja i pune prikrivenosti. Dostupan u četiri nijanse: Bastille Berries, Louvre Lilac, Mona Lisa Melon, Notre Dame Nude.

3-u1 gel za oblikovanje obrva (3-in-1 Brow Shaper) 162.00 HRK

  • Prikladna, sveobuhvatna formula za gel-kremu i ugrađenom četkicom koja ispunjava, oblikuje i definira obrve do savršenstva. Dostupan u dvije nijanse: Crème Caramel, Café Chocolate.

Sprej za učvršćivanje šminke (Makeup Setting Spray) (Limited Edition) 207.56 HRK

  • Fina maglica održava make-up besprijekornim i bez ocrtanih bora cijeli dan, s jedva prisutnim velom pojačane hidratacije i svilenkasto-glatkom izdržljivošću.

Višenamjenski sapun za tijelo (Multi-Benefit Bar Soap) (Limited Edition) 86.06 HRK

  • Očistite kožu, uklonite odumrle stanice kože, regenerirajte ju i stimulirajte teksturiranom stranom za nježnu masažu, a glatkom stranom sapuna stvorite laganu mirisnu pjenu.

Šumeće kuglice za kupanje (Bath Fizzy) (Limited Edition) 155.25 HRK

  • Pjenušava bomba za kupanje ulijeva sastojke koji ljube kožu i umiruje dušu tijekom “moi” vremena.

Višenamjensko suho ulje (Multi-Purpose Dry Oil Spray) (Limited Edition) 194.06 HRK

  • Suho ulje upija se brzo, bez klizavog osjećaja nakon nanošenja, a daje koži i kosi trenutačni sjaj.

Svjetlucavi gel za tijelo (Glittering Body Jelly) (Limited Edition) 162.00 HRK

  • Svjetlucavi, svjetleći gel za tijelo koji pri nanošenju rashlađuje i osvježava, a onda se pri kraju rastapa u glatke i svilenkaste  koncentrirane sastojke koje koža voli.

Artistry Studio™ Parisian Style Edition surađuje s francuskom umjetnicom Adolie Day, čiji su hiroviti likovi i ilustracije prikazane na proizvodima i njihovoj ambalaži. “Nadahnuta sam bajkama i sanjivim likovima. Čast mi je oživjeti pariški stil koji poznajem i volim kroz crteže na Artistry™ Studio proizvodima i ambalaži.

Artistry Studio™ proizvodi prodaju se isključivo kroz mrežu Amway nositelja posla. Za više informacija o mogućnostima naručivanja, ali i izgradnje vlastitog posla pronaći ćete na stranici www.amway.hr.

PR: Abeceda Komunikacije