TEFAL – ROWENTA – prijedlozi za Božićne poklone…

TEFAL OPTIGRILL ELITE GC750D

Savršeni rezultati pečenja od slabije  do jače pečenog

Ovladajte mesom za roštilj do savršenstva pomoću OptiGrill Elite, roštilja u zatvorenom prostoru. Uspijete svaki put i ponosite se što ćete oduševiti sve svoje najmilije bez obzira na njihove ukuse oko razine zapečenosti mesa, od slabije do jače pečenog. Njegova inteligencija mjeri debljinu i uzima u obzir broj komada mesa kako bi se automatski podesilo vrijeme kuhanja za savršene rezultate pečenja. Postignite rezultate kao u  restoranu sa nevjerojatnim grill prugama na vašem mesu sa novom funkcijom boost. Otkrijte novo iskustvo roštiljanja, vama na dohvat ruke, zahvaljujući intuitivnom pomoćniku za pečenje, vodite vas korak po korak i upozorava vas odbrojavanjem kada se dostigne željeni nivo kuhanja.


12 automatskih programa također osiguravaju pripremu ukusne piletine, ribe, povrća i drugo, bez potrebe za nadgledanjem. Sigurna upotreba u mašini za suđe , što znači da roštiljanje nikada nije bilo jednostavnije!

Preporučena maloprodajna cijena je: 1.999kn

TEFAL ACTIFRY ORIGINAL FZ7100

Samo jedna žlica ulja za hrskave i ukusne krumpiriće i još puno toga…

Revolucionarno! Samo 1 žlica ulja za 1 kg ukusnih i hrskavih krumpirić. ActiFry je najrevolucionarnija zdrava friteza!

ZDRAVA Uživajte u autentičnom ukusu domaćih krumpirića  sa samo 3%! Sa fritezom ActiFry, nikad se više nećete osjećati krivim jer uživate u dobroj hrani. RAZNOVRSNA Od predjela do deserta, ActiFry vam daje puno mogućnosti, ne samo pripreme krumpirića. Sa MyActiFry mobilnom aplikacijom, otkrijte stotine ukusnih ActiFry recepata za cijelu obitelj. PRAKTIČNA Bez potrebe za prethodnim zagrijavanjem, bez potrebe za miješanjem: zahvaljujući lopatici za automatsko miješanje, ActiFry jamči ravnomjerno  prženje bez potrebe za intervencijom.

Izaberite ActiFry i priključite se populaciji korisnika koju čini preko 9 miliona obitelji širom svijeta!

Preporučena maloprodajna cijena je: 1.269kn

TEFAL PRO EXPRESS CARE GV9070

Izuzetno precizno i snažno glačanje uz vrhunsku njegu tkanina.

Pro Express Care je visokotlačna parna postaja koja brine o vašoj odjeći. Njezina dvostruka zaštita donosi vam bezbrižnost: ekskluzivni Protect System transformira kapljice u paru i tako sprječava nastanak mrlji, dok sakupljač kamenca olakšava uklanjanje kamenca.

Uz pametnu tehnologiju, ova parna postaja osigurava 3 optimalne kombinacije pare i temperature koje su savršeno prilagođene vašim tkaninama. Njezin snažni pritisak pare i dodatni udar pare osiguravaju savršeno glačanje čak i najdebljih tkanina, što vam štedi vrijeme. AutoClean podnica, sustav za zaključavanje za jednostavno i sigurno prenošenje automatsko namatanje priključnog voda i odvojivi spremnik za vodu za praktično dolijevanje.

Preporučena maloprodajna cijena je: 2.199kn

ROWENTA CLEAN & STEAM RY7577

Za savršeno čiste podove

2 u 1: operite parom i usišite podove u jednom potezu!

Za besprijekorne podove i veliku uštedu vremena, Clean & Steam omogućuje vrhunske rezultate čišćenja u samo jednom prolazu.

Ovaj inovativni uređaj usisava i čistiti parom tvrde podove u jednom prolazu, uklanjajući do 99% bakterija i tako stvara zdravi i besprijekorno čisti  životni prostor. Jedinstveni nastavak za usisavanje Dual Clean & Steam osmišljen je tako da i dalje prati prirodno gibanje kod usisavanja naprijed nazad bez naprezanja i u najkraćem roku očisti pod. Napredna Cyclonic Technology osigurava visoku razinu razdvajanja zraka od prašine za izuzetne rezultate čišćenja, dok je mogućnost prilagođavanja protoka pare dizajniran za savršenu prilagodbu bilo kojoj vrsti tvrdog poda.

Clean & Steam: izvrsna učinkovitost čišćenja i besprijekorni podovi u jednom prolazu.

Preporučena maloprodajna cijena je: 2.149kn

IN MEDIAS RES KOMUNIKACIJE