Nova sezona Bipa FASHION.HR-a donosi još bolji i uzbudljiviji program

            Ljeto je iza nas i modna scena užurbano se priprema za najiščekivaniji modni događaj u godini, Bipa FASHION.HR. S nestrpljenjem se očekuju nove kolekcije najpoznatijih modnih dizajnera, nadahnute autorske revije i odlična zabava koja već tradicionalno prati najjači tjedan mode u regiji. Modni insideri znaju da je kraj listopada u kalendaru rezerviran za tjedan mode koji spaja kreativnu industriju, poznata dizajnerska imena, mlade talentirane snage, najpoznatije modne urednike, blogere, streetstyle fotografe i brojne ljubitelje mode. 29. izdanje Bipa FASHION.HR-a održat će se od 21. do 26. listopada. I ove sezone, najveća modna pista bit će postavljena u jednom od paviljona Zagrebačkog velesajma, koji je već postao prepoznatljiva lokacija za predstavljanje novih kolekcija hrvatskih modnih dizajnera.

            Uvijek grandiozna pista, čije se otkrivanje prvog dana nestrpljivo iščekuje, ove sezone posebno će iznenaditi svojim vizualnim rješenjem te će poslužiti kao idealan poligon na kojem ćemo vidjeti puni kreativni potencijal modne scene u ovom trenutku. I dok svi s uzbuđenjem očekuju nove kolekcije svojih omiljenih brandova, donosimo imena koja će se ove sezone predstaviti na Bipa FASHION.HR-u. Poznati dizajner Robert Sever nastupa u suradnji s beauty brandom Noelle, Ivica Skoko predstavlja reviju pod pokroviteljstvom branda Perwoll, a svoje će nove kolekcije prikazati i dobro poznati BiteMyStyle by Zoran Aragović, Branka Donassy, Marina Design, KLISAB, Twins, Anthony Avangard, Jelena Holec, te Spirit by T.B. Hrvatski brand s londonskom adresom, Staša design, ove sezone također predstavlja svoju novu kolekciju zagrebačkoj publici, a prvi put na pisti Bipa FASHION.HR-a nastupit će dvojac Les Emaux. Posebno emotivna za generacije modnih obožavatelja prošle je sezona bila revija modne kuće Varteks, koja je označila povratak nekadašnjeg modnog giganta na velika vrata upravo na pisti Bipa FASHION.HR-a. Sve kojima je ova revija izmamila nostalgičan osmijeh na lice, ove sezone čeka prava poslastica jer će Varteks premijerno predstaviti novu kolekciju koju potpisuje poznata dizajnerica Martina Vrdoljak Ranilović.

 „Ova sezona Bipa FASHION.HR-a sasvim sigurno će afirmirati neke nove trendove, ne samo kad su u pitanju modne kolekcije nego modni business u cijelosti. Veseli nas povratak brandova koji su obilježili hrvatsku modnu povijest, a posebnu svježinu donose mlade snage čije su kolekcije u posljednje vrijeme iznimno inovativne i kreativne. Naša produkcijska platforma i dalje beskompromisno postavlja vrhunske standarde koji definiraju hrvatsku modnu scenu i već godinama predstavlja najznačajnije mjesto u modnoj industriji u regiji“, najavio je Vinko Filipić, direktor i osnivač Bipa FASHION.HR-a.

            Najznačajniji i najveći tjedan mode okupit će i ove sezone veliki broj modnih novinara, kolumnista, fotografa, blogera, poznatih javnih lica, a Zagreb će postati modno žarište regije. Tjedan mode nije samo platforma za predstavljanje novih dizajnerskih kolekcija nego spoj kreativnosti i businessa, slavlje individualnosti i prilika za predstavljanje inovativnih ideja i iskustava kako bi se domaća modna scena pozicionirala kao održiva, progresivna i energična.

RED