Moćne kombinacije za proljetne svečanosti

Stiglo je vrijeme proljetnih vjenčanja, ali i ostalih svečanih prigoda, a s time i pitanje što odjenuti. Većina svečanosti je polu-formalna što znači da za takve prigode možete birati između haljine i ženskih odijela ili kombinezona.

Odlučite li se za haljinu, birajte one dugačke, romantične pastelnih boja ili pak cvjetnog printa. Ako ste osoba koja više voli hlače, možete ih kombinirati uz interesantnu bluzu, cipele s remenčićem ili možda odabrati žensko odijelo koje je ove sezone totalni hit.

Kad se radi o posebnim prilikama, klasični modeli su nezaobilazni, ali pažnju uvijek možete privući i odjevnim komadom žarkih boja, poput žute ili pak koraljne boje.

Ne zaboravite upotpuniti svoju kombinaciju s poželjnim modnim dodacima kao što su satovi jednostavnih linija, minimalistički nakit- lančić ili pak elegantne naušnice koje su se vratile na velika vrata.

Kako biste se osjećali ugodno u svojoj koži, ispod svih elegantnih kombinacija odjenite senzualno donje rublje koje će upotpuniti vaš outfit. Cjelokupnu kombinaciju za kreiranje savršenog izgleda zaokružit će decentna torbica i elegantne cipele s kojima ćete zablistati na svakoj svečanosti ili zabavi.

Patrizia Pepe, Guess, Liu Jo, Palmers, Tommy Hilfiger, Fashion&Friends, Argentum, Fracomina, Carpisa, Springfield, Police, Converse, BMW, MINI, Zlatarna Dodić, Hora Plus i Zaks, brendovi su koji su za vas izdvojili svoje najbolje proljetne komade.

PR: Conor