Ivana Radovniković i Tihana Lazović itekako su dobro zapamtila ova imena!

Našu poznatu pjevačicu i kantautoricu, Ivanu Radovniković, ali uspješnu i priznatu glumicu Tihanu Lazović, koju opet gledamo u novoj sezoni Novine, povezuje prijateljstvo od malih nogu, no povezuje ih i još nešto.

Obje pamte imena svojih prvih simpatija i to onih iskrenih dječjih koje su im objema stvarale leptiriće u trbuhu.

Povodom nove pjesme koju je ovih dana objavila Ivana Radovniković, naziva “Pamtiš li”, cure su imale zadatak prisjetiti se imena svojih prvih simpatija. I dok je Ivana u spotu za spomenutu pjesmu otkrila da se rumenila zbog jednog Marka, Tihana je sramežljivo otkrila ime – Dragutin.

Upravo ovom pjesmom “Pamtiš li”, Ivana nastavlja s predstavljanjem novih pjesama, koje je stvarala tijekom pauze, a kojom ujedno najavljuje novi album, čiji se izlazak očekuje tijekom ove godine.

I dok je posljednjom pjesmom ‘Lavine’ dotakla i javnosti dala najintimnije od sebe, osjećaje koji je po prvi puta osjetila dok je postala majka, ovom pjesmom Ivana i dalje želi njegovati vrijednosti koje su nam svima na prvom mjestu – obitelj i prijatelji.

Video spot ‘Lavine’:

  “Pamtiš li” je punokrvna pop pjesma koja će vas zasigurno osvojiti svojom melodioznošću, ali i potaknuti na prisjećanje na neke slatke, prošle, životne trenutke. Naime pjesma govori o prvim ljubavima, sjećanjima na “dane nevinosti” kada smo dječjom naivnošću i cijelim srcem jednostavno se vezali uz ljude, mjesta i trenutke.” – rekla je Ivana.

Novi singl “Pamtiš li” , koji Ivana predstavlja javnosti, donosi sa sobom i videospot. Zanimljivi dokumentaristički uradak upotpunili su Ivani bliski ljudi koji se prisjećaju svojih prvih ljubavnih fascinacija. Naime, držeći papire u rukama na kojima su imena njihovih prvih simpatija, oni sa svima nama dijele svoje prve ljubavne priče.

U spotu se osim glumice Tihane Lazović, pojavljuje i dio zbora “Zagrepčanke i dečki”, vokalno-instrumentalni sastav “Amorose”, voditeljica Josipa Rupić, menadžerica Lida Hamar Paladin iz Hamar Media agencije i drugi.

“Hvala od srca svima u spotu koji su posudili na trenutak svoje uspomene i prisjetili se nekih imena koja će za njih uvijek ostati u najljepšem sjećanju.”, zahvaljuje se i ovim putem Ivana.

Spot je snimao Krešimir Čižmek u Sound Station Studiju u Zagrebu. U stvaranju pjesme sudjelovali su Ivan Škunca kao aranžer i gitarist, Filip Gjud na klaviru, Marko Klarić na bubnju, Dario Sabo na basu te Iva Smojver, Mateja Bunčić i Martina Pustićki kao prateći vokali.

  Hamar media

Fotografija: Stjepan Marković