Dizajnirate kupaonicu onako kako vi želite!

Uz pojedinačne keramičke linije GROHE omogućava veći izbor kompletnih rješenja za uređenje kupaonica

Adaptacija kupaonice ubraja se u najzahtjevnije i najkompliciranije radove kada pričamo o uređenju doma. Zbog činjenice da kupaonice ne preuređujemo baš toliko često, ovom pothvatu bitno je pristupiti vrlo ozbiljno i pritom trebamo razmišljati dugoročno, ne samo o dizajnu, već i o funkcionalnosti i uporabi svih kupaonskih elemenata.

Svatko tko planira novu kupaonicu obično mora odabrati iz široke palete sanitarnih proizvoda i slavina. Pojedinačne komponente različitih dobavljača rijetko se podudaraju u smislu stila i dizajna stvarajući prilično nepovezanu cjelinu. Upravo to treba izbjegavati kada je riječ o kupaonicama,  koje se sve više približavaju dnevnom boravku i spavaćoj sobi, djelomično preuzimajući njihove funkcije. Danas su potrebni cjeloviti koncepti dizajna koji se uklapaju u postojeće koncepte životnog prostora. Širenjem svojih keramičkih linija, GROHE stvara mogućnost dizajniranja vlastite kupaonice prema individualnim idejama, što je temelj savršenog jedinstva u formi i funkciji, izražavajući osobni stil svakog korisnika.

Linija keramike Essence GROHE omogućava još više raznolikosti u dizajnu kupaonice

Kao vodeći svjetski brand za kompletna kupaonska rješenja, GROHE nadopunjuje svoje tri postojeće linije kupaonske keramike (Cube, Euro, Bau) novom serijom Essence. S novom linijom Essence, pored umivaonika u različitim veličinama, bidea i toaleta, GROHE prvi put nudi kade u tri različite verzije.

Uz Essence kolekciju dizajn kupaonice sveden je na suptilnost, lakoću i jasne linije elemenata.

Za sve elemente unutar linije  standardna je PureGuard anti-bakterijska i lako periva površina. Kade su prilagodljive za željene oblike i izglede kupaonica – dostupne su kao samostojeće ili ugradive uz rub zida u kupaonici, tako da zid mogu prekriti ili djelomično ili u cjelosti. Ukupni izgled dodatno će upotpuniti ravna i zaobljena WC školjka, te rimless tehnologija ispiranja. U skladu s GROHE PerfectMatch filozofijom, Essence linija savršeno se usklađuje s GROHE Essence, Atrio, Plus i Lineare slavinama te omogućuje projektantima i instalaterima da lako odgovore na individualne zahtjeve kupaca bez kompromisa kada je riječ o estetici kupaonice.

Usklađene keramičke linije po obliku i funkcijama

Individualnost u redizajnu kupaonice kod kuće pružaju i ostale tri linije GROHE sanitarne keramike – Cube, Euro i Bau. Kolekcija Cube pretvara svaku kupaonicu u urbano mjesto opuštanja, s kvadratnim i minimalističkim izgledom. Euro je idealan za kompaktne ili obiteljske kupaonice i odgovara svim veličinama kupaonica. Kolekcija kombinira izvrsne performanse i atraktivnu cijenu. Za idealan dizajn kupaonice, linija za keramiku sada uključuje i umivaonike koji pružaju više prostora za odlaganje u kupaonici, kao i viseću WC školjku koja skladno zaokružuje cjelokupni izgled. Linija Bau glatko se uklapa u bilo koju postavku kupaonice jer dolazi s bezvremenskim stilom s zaobljenim oblicima, što je čini savršenim izborom za ukusno uređene kupaonice.

Za više informacija posjetite www.grohe.hr

PR: Paradigma