Kad prirodna ljepota susretne – tenis!

Jedan od najpoznatijih teniskih turnira u svijetu, pariški Roland-Garros i ove je godine odabrao glavnog zaštitnika kože svojih natjecatelja.

Od vrućeg lipanjskog sunca, natjecatelje, ali i sve sudionike ovog prestižnog natjecanja štiti izvrsni NUXE Sun Topivi sprej za visoku zaštitu lica i tijela SPF 50, koji je povodom ovog događanja označen slavnim logom turnira.

Suradnja na terenu

NUXE je već više od 25 godina neizostavni francuski kozmetički brend. Kreiran od strane Alize Jabès kao neodoljiva kombinacija prirode (Nature) i luksuza (Luxury), NUXE je ubrzo postao best-seller kozmetika koju se lako može pronaći u skoro svim francuskim kupaonicama.

Kako bi proslavili slavni pariški Grand Slam, NUXE nastavlja suradnju s Roland-Garrosom već treću godinu zaredom. Kao pravi simboli francuske elegancije, NUXE i Roland-Garros utjelovljuju autentičnost, strast i težnju za izvrsnosti.

Crème de la crème

Važno upozorenje za sve gledatelje i natjecatelje: zaštita od sunca je obavezna! Čak se i u gradu treba paziti štetnog UVA i UVB zračenja. Sve-u-1 NUXE Sun Topivi sprej za zaštitu od sunca SPF 50 u praktičnoj 150-mililitarskoj bočici na pumpicu, lako se može ubaciti u ručnu torbu ili ruksak kako bi bio uvijek pri ruci.

Baš kao kakav lagani veo, njegova topiva i lagano mirisna tekstura pruža koži pravu multifunkcionalnu zaštitu od štetnih zraka uz visoki SPF 50, staničnu zaštitu od prijevremenog starenja te pregrijavanja, dok istovremeno sprječava nastanak tamnih pjega i obilno hidratizira kožu.  

Idealna i za natjecatelje na terenu, ali i gledatelje na tribinama, ova MUST HAVE zaštita od sunca je ujedno i otporna na vodu i znoj. Dermatološki je testirana i odobrena za sportaše tijekom intenzivnih aktivnosti na otvorenom. Savršeno za praćenje mečeva tokom cijelog dana, bez straha od opeklina, NUXE Sun Topivi sprej nezamjenjiv je proizvod ovog tjedna punog akcije.

CIJENA, 150 ml: 197 kn

NUXE je povodom ovog turnira, pozvao i 30 dobrovoljaca (muškaraca i žena) koji se bave intenzivnim sportskim aktivnostima na otvorenom (tenis, trčanje, bicikliranje…) da isprobaju Topivi sprej za visoku zaštitu SPF 50 tijekom svojih treninga:

– 100% je izjavilo da ima ugodnu teksturu, a 93% posto da se iznimno lako nanosi,

– 100% je izjavilo da je osjećalo da im je koža jako dobro zaštićena tijekom trajanja treninga,

– 90% je izjavilo da su bili u potpunosti zadovoljni s ovim proizvodom za zaštitu od sunca.

Sport, ljepota i etička odgovornost

NUXE Roland-Garros Topivi sprej za zaštitu od sunca je u potpunosti bez mineralnih ulja, parabena i sastojaka životinjskog porijekla. Poštujući planet i njegov ekosustav, NUXE Sun Topivi sprej je i u potpunosti biorazgradiv.

PR: Sabex