Miroslav Ćiro Blažević oduševio zagrepčane pričama iz svlačionice

Na Cvjetnom trgu (Zagreb), u kultnom kafiću “Gosti&Ona” u kojoj se okuplja zagrebačka krema društva,  održan prvi celebrity after work party u čast trenera svih trenera, živućoj legendi, Mirosava Ćire Blaževića.

Poznati hrvatski nogometni trener u svom je prepoznatljivom stilu prokomentirao svoju  bogatu domaću I međunarodnu  karijeru, te aktualna društvena zbivanja u sportu I oko njega, te se prisjetio svojih početaka I uspjeha koje svi pamtimo. U svom se obraćanju uzvanicima dotakao I legendarne utkmice  protiv francuske repezentacije davne 1998.g.

Trener Blažević ispričao je I par anegdotata sa svojim tadašnjim nogometašima, svojom je pričom razveselio brojne goste, izmamio osmjehe  na lica uzvanika te je ostatak večeri proveden u ugodnom ozračju koje će se zasigurno dugo pamtiti.

Društvo su mu pravili poznata pjevačica Nina Badrić, pjevači Kristijan Rahimovski I Mladen Burnač, te poznata voditeljica Paola Valić Bekić, a ispred Grada Zagreba, čast treneru odao je I pročelnik za Sport I mlade g. Milan Pavelić.

Program je vodila organizatorica Celebrity After Work Partya i urednica portala glam.hr Melita Hanžek.

Kako šećer dolazi na kraju, trener Blažević na poklon dobio tortu u obliku nogometnog stadiona I nogometne lopte, poklon  slastičarnice  Meli, poklon Zlatarnice Rodić I buket cvijeća kojeg je izradila Danijela Puklek.Uzvanike je dance hitovima zabavljajo poznati zagrebački DJ Tom Black.

Celebrety after work party  prvi je u nizu susreta s poznatim osobama hrvatske društvene scene, te se nadamo da će ih uskoro biti mnogo više.

PR: Melita Hanžek