Set za potpunu njegu mješovite kože

Mješovita koža spada u najzahtjevniji tip kada je u pitanju njega. Najčešće se može prepoznati po masnom središnjem dijelu lica koje se naziva još i T-zona (nos, čelo, brada) te normalnim ili suhim predjelima na ostatku lica. Na mješovitoj se koži često pojavljuju i nepravilnosti poput mitesera i proširenih pora, a sve to utječe na kvalitetu i izgled kože.

Ritual njege u tri koraka

Aquabella predstavlja liniju njege koja u tri koraka mješovitoj koži donosi svježinu te vidno unaprjeđuje njezinu kvalitetu – koža postaje matirana, blistava i zaglađena. Sva tri proizvoda od sada je moguće nabaviti u Setu za potpunu njegu mješovite kože po posebnoj cijeni u kojem Gel za čišćenje s mikro piling česticama dolazi GRATIS!

  1. Aquabella® Gel za čišćenje s mikro piling česticama – dubinski čisti kožu i osvježava ten. Koža je čista i blistava. Svakoga jutra i večeri, prstima nanesite na vlažnu kožu (izbjegavajući područje oko očiju) te zatim isperite.
  2. Aquabella® Losion za hidrataciju, zaglađivanje i sužavanje – zaglađuje teksturu kože i sužava pore. Nanesite na lice ujutro i/ili navečer pomoću pamučne blazinice izbjegavajući područje oko očiju.
  3. Aquabella® Hidratantna emulzija za matiranje, zaglađivanje i prikrivanje nepravilnosti kože – uljepšava kožu cijelog lica: koža je zaglađena,  njezina je tekstura pročišćena, a ten je matiran i blistav. Nanesite ujutro i/ili navečer na lice i vrat nakon primjene Losiona za hidrataciju, zaglađivanje i sužavanje pora.

Za optimalne učinke preporučuje se svakodnevno slijediti ovaj ritual ljepote.

Cijena Aquabella seta iznosi 292,00 kn što je 25% povoljnije u odnosu na kupnju pojedinačnih proizvoda, odnosno jedan proizvod u setu dolazi GRATIS. Setovi su dostupni u dm prodavaonicama i ljekarnama diljem Hrvatske.

PR: Sabex