Bez čega poznate voditeljice ne mogu započeti dan?

Miris svježe mljevene kave, savršena aroma u zraku, zvuk aparata za kavu koji radi savršenu pjenicu od mlijeka i sve je spremno za druženje s prijateljima. Ovaj luksuz više nije rezerviran samo za ulogu profesionalnog bariste. Pravu revoluciju na tržištu za sve ljubitelje vrhunske kave predstavlja Philips LatteGo aparat za kavu uz pomoć kojeg ritual ispijanja kave više nikad neće biti isti. U ovom posebnom doživljaju uživale su na kavici na Gradecu i poznate obožavateljice kave, voditeljice Antonija Stupar Jurkin, Antonija Blaće, Nevena Rendeli, Renata Sopek, blogeri Lidija Lešić i Mile Butorac, dizajnerica interijera Mirjana Mikulec te poznati chefovi Mate Janković i Marin Medak. Otkrili su kakvu kavu vole, no, za afterwork druženje idealna je opcija i koktel koji se bazira na kavi, a koji je oduševio okupljene.

U sklopu prvog Baš Naš gourmet & music festivala, koji na platou Gradec predstavlja vrhunske kulinarske specijalitete i posebnu selekciju pića, brojni su ljubitelji kave uživali u degustaciji kave pripremljene uz pomoć Philips LatteGo aparata za kavu. Poslijepodnevno druženje nakon posla jako često započinje upravo uz šalicu kave, a u posljednje vrijeme posebno je u trendu druženje u krugu vlastitog doma s kavom koju ste sami napravili po željama vaših prijatelja. Revolucionarnu novost za sve, koji svoju kavu piju s mlijekom, predstavlja LatteGo nastavak za mlijeko, koji priprema raskošnu kremastu pjenicu u šalici kave, a jednostavno se odvaja i čisti u svega par sekundi pod mlazom vode. Iznimno bitna novost krije se u potpuno automatiziranom aparatu jer Philips LatteGo zapamti vaše postavke i svaki put samo jednim pritiskom gumba, dobijete kavu po vlastitom izboru. Za one koji vole druženja s prijateljima uz šalicu dobre kave u intimnom i ugodnu okruženju u vlastitom domu, posebno je zanimljiva mogućnost pripreme čak šest različitih napitaka od kave. Bilo da ste tip za cappuccino, macchiato ili latte macchiato, uvijek možete dobiti savršenu kavu svježe arome jer 100% keramički mlinac melje kavu prije pripreme svake šalice.

Uz sve obaveze tijekom dana i nedostatak slobodnog vremena, pravi je užitak opustiti se uz omiljenu kavu jer Philips LatteGo vaš je novi kućni barista.

PR: RED