OPTIMISTI U CENTRU ZAGREBA MOGU I BESPLATNO PARKIRATI?

Iako različite studije već odavno pokazuju da optimizam ima brojne pozitivne učinke na zdravlje, ovih se dana u centru Zagreba pokazuje da može imati i posve praktičnu korist. Naime, neki optimisti koji su dobili dnevnu parkirnu kartu, koju mnogi nazivaju ‘kaznom’, ipak je nisu morali platiti, a ovaj optimistični potez podržala je Andrea Andrassy, obožavateljica broj 1 cidera u Hrvatskoj.

Ne radi se o grešci – ako ste i vi ovih dana pronašli dnevnu parkirnu kartu ispod brisača i na njoj zeleni Somersby žig ‘plaćeno’ – vaš račun je uistinu podmiren. Akcija je to kojom je popularni cider Somersby, promovirao svoju novu kampanju kojom se zalaže za proglašenje 21. lipnja danom optimizma.

U centru Zagreba plaćeni su tako deseci dnevnih parkirnih karata, a Somersby je unio dašak optimizma onima kojima bi ‘kazne’ u suprotnom sigurno pokvarile dan.

U svijetu u kojem sve postaje ozbiljnije nego ikad, Somersby tako želi potaknuti ljude da uživaju u bezbrižnom osjećaju zajedništva i nađu razloga za trenutke uživanja uz omiljeni okus. Svi oni koji smatraju da je optimizma potrebno i više, i da bi nam dobro došao praznik koji ga slavi, svakako mogu podržati inicijativu na www.optimizam.hr.

Na web stranici, osim podrške ovoj pozitivnoj inicijativi, postoji i vrlo raznolik sadržaj koji promiče optimističan način gledanja na svijet. Posjetitelji tu imaju prilike vidjeti i novi vizualni identitet najomiljenijeg cidera u Hrvatskoj, pa je svakako izvrsna adresa za svakog optimista. 

PR: PR365