ZLATNI PRIJATELJ VAŠIH MALIŠANA

ZAKS NUDI BESPLATNU USLUGU BUŠENJA UŠIJU NA KIDS FASHION WEEKENDU

Kids Fashion Weekend, modno i kreativno događanje koje mnoga djeca i roditelji obožavaju, održava se od 05. do 06. travnja, u zagrebačkom Kaptol Centru. Ove godine bogatom dječjem sadržaju pridružile su se i Zaks zlatarnice koje će tijekom oba dana revije nuditi besplatnu uslugu bušenja ušiju suvremenom Inverness metodom, koja omogućava sigurno i higijensko bušenje ušiju te preslatke medicinske naušnice za mališane.

Prednost ove inovativne metode bušenja ušiju je u tome što je oštar vrh medicinske naušnice u potpunosti skriven zaobljenim čepićem kako bi nošenje naušnica bilo što ugodnije, a zacjeljivanje bezbolnije i brže. Invernessov instrument za bušenje ušiju je izrazito tih, što je od posebne važnosti za najmlađe, stoga bušenje ušiju postaje iskustvo bez stresa za dijete i roditelje.

Na Kids Fashion Weekendu pronađite Zaksov kutak za bušenje ušiju i s punim povjerenjem svoje mališane prepustite u ruke ljubaznim i educiranim prodajnim savjetnicama, koje su posebno brižne i strpljive prema najmlađima. Veliki izbor medicinskih naušnica s motivima poput bubamarica i raznobojnih cvjetića oduševit će djecu, a najhrabriji će dobiti diplomu za hrabrost kao uspomenu na taj poseban trenutak.

Ne propustite posjetiti i dječju radionicu ‘Budi dizajner nakita powered by Zaks’ na kojoj će mališani moći izrađivati, crtati i oslikavati nakit kroz kreativnu i edukativnu igru. Napravljene uratke možete ponijeti kući, a stručni žiri će putem društvenih mreža odabrati najbolji koji će osvojiti nagradu.

Potražite Zaks kutak na Kids Fashion Weekendu i svojoj djeci priuštite dan za pamćenje! Više informacija o Zaks ponudi i aktualnim pogodnostima potražite na www.zaks.hr.

PR: Conor