Mephisto – tenisice koje ćete obožavati ovog proljeća

U Mephistu vjeruju da stopalo u cipeli mora imati potpunu slobodu i maksimalan raspon kretanja. Obuća ne smije ograničavati pokret, ona je tu da ga podupre, a osobito kada su u pitanju tenisice.

Tenisice više nisu rezervirane samo za slobodno vrijeme i rekreaciju, one su postale nezaobilazna obuća u gotovo svim prigodama. Upravo zato Mephisto u svojoj kolekciji za proljeće ima odličan izbor tenisica – od prekrasnih trendovskih modela u osnovnoj liniji Mephisto preko sportskih modela Allrounder pa sve do modela Mobils za specijalno osjetljiva stopala.

Modni trendovi učinili su tenisice iznimno privlačnima, a ove sezone najpoželjniji su modeli u pastelnim bojama ukrašeni zanimljivim detaljima s metalik efektom ili teksturama zmijske kože.

Mephisto više od 50 godina proizvodi vrhunsku obuću i poštuje visoke kriterije francuske obrtničke tradicije. Za izradu obuće koriste se najbolja koža i prirodna bojila, za potplate kaučuk, lateks i pluto, a svaka cipela u proizvodnji prolazi 160 do 220 koraka i veliki dio procesa je tradicionalna ručna izrada. Izvanredna udobnost postignuta je inovativnim SOFT-AIR međupotplatom koji je fleksibilan, trajno elastičan i mekan.

Tenisice koje ćete obožavati ovog proljeća pogledajte u trgovinama u Zagrebu, Rijeci i Splitu te na web-shopu www.shoes.hr.

PR: Zebra komunikacije

Fotografije: Mephisto