KUHARSKA ZVIJEZDA DAVID SKOKO I KLAPA ISKON U GASTRO ČAROLIJI MALOG STONA

Čarobni kutak Hrvatske, dalmatinski gastro dragulj Mali Ston ovog ožujka priprema pravu poslasticu. Ova veličanstvena oaza okrunjena kamenim zidinama, dolazak proljeća i razdoblja uživanja u morskim specijalitetima obilježit će posebnom gastro pričom s potpisom jednog od najpoznatijih hrvatskih chefova Davida Skoke i restorana Bota Šare, a za cjelokupnu atmosferu pobrinut će se klapa Iskon.

Spoj najnovijih kulinarskih trendova u sinergiji s domaćim namirnicama i svjetski poznatim malostonskim morskim delicijama, obećava pravu rapsodiju okusa koju nam pripremaju David Skoko i malostonska gastro obitelj  Šare.

Nakon nedavno održane vrhunske tematske večere u zagrebačkom restoranu Bota Šare, David Skoko nam 16. ožujka u istoimenom restoranu u Malom Stonu s veseljem najavljuje poseban jadranski meni koji dolikuje čarobnom malostonskom zaljevu.

Kuhinja Davida Skoke temelji se na dugoj tradiciji pripreme ukusnih i domaćih ribljih jela. Uz brojne suradnje s domaćim TV kućama i magazinima, David je surađivao i snimao sa stranim televizijama, a vrlo zapaženo gostovanje imao je i u emisiji No reservationsCNN-ovog Anthony Bourdaina. U vrlo kratkom vremenu postao je omiljeni hrvatski chef.

PR: B.E.T.