Iz teretane na modnu pistu

SPORTSKI KOMADI POBJEĐUJU U MODNOJ UTRCI

Sportska odjeća je nekad bila rezervirana isključivo za sportske aktivnosti, no velika popularnost fit stila dovela je do toga da su se trenirke, topovi i tenisice iz teretana preselili na ulice. Proljetno razdoblje s promjenjivim vremenom idealno je za sportske kombinacije koje odišu seksipilom, a trenirke se nose i u večernjim izlascima u kombinaciji s visokim petama.

Sportski look prelazi sve prepreke kao apsolutni street style hit, dok  ležerne kombincije vladaju i tamo gdje ih ne očekujete – u poslovnom looku. Bicikli i romobili nisu namijenjeni samo boravku na svježem zraku, ovog proljeća su i hit prijevozno sredstvo za odlazak na posao.

S povratkom mode 90-ih, ovaj look doživio je pravu renesansu, no više se ne nosi na isti način kao tada, već u kombinaciji sa štiklama, elegantnim torbama i upečatljivim jaknama ispod kojih proviruje seksipilno donje rublje. Takav basic look traži i upečatljive komade nakita poput satova.

Renomirani brendovi: Patrizia Pepe, Guess, Yamamay, Liu Jo, ICON., Argentum, Fracomina.it, Carpisa, Springfield, Tommy Hilfiger, Calvin Klein, BMW, MINI, Hora Plus, Fashion&Friends i Zaks preporučuju najbolje sportske komade.

PR: Conor