OTVOREN BEAUTY&HAIR EXPO ZAGREB 2023

Danas je na Zagrebačkom velesajmu otvoren Beauty&Hair Expo Zagreb koji je od početka  poznat kao mjesto okupljanja svjetskih i domaćih proizvođača i distributera kozmetičkih i frizerskih brendova.

Sajam je namijenjen kako širokoj publici tako i profesionalcima koji na  licu mjesta izmjenjuju iskustva, ostvaruju kontakte i prezentiraju svoje proizvode i usluge.

U ukupnosti ponude, posjetitelje očekuju sajamske cijene domaćih i svjetskih brendova kozmetičkih proizvoda, prezentacije različitih tretmana i masažnih tehnika, edukacije u nail dizajnu, zatim maloprodaja frizerskog asortimana te mnoštvo besplatnih savjeta prisutnih stručnjaka.

„Industrija ljepote i način kako ona utječe na naš doživljaj lijepog neprekidno se mijenja, kao i naš sajam u ponudi i novitetima. Kao vodeći događaj u regiji za profesionalce u sektoru ljepote, Beauty&Hair Expo Zagreb pozicionirao se u međunarodnu platformu za kozmetičku i frizersku industriju te edukativnu i prezentacijsku destinaciju za sve buduće profesionalce i korisnike.

Okosnicu sajma čini upravo snažna zajednica obrtnika, koji su se potrudili ponuditi najbolje za sve posjetitelje. Na ovogodišnjem izdanju, izlagači će predstavljati novitete iz područja preparativne i dekorativne kozmetike, najnovije trendove u kozmetičkim tretmanima, nadolazeće trendove u bojanju, šišanju i stiliziranju kose, njezi i dizajnu noktiju, suvremenu kozmetičku i frizersku opremu kao i pribor za salone.“, rekla je na otvorenju sajma direktorica Zagrebačkog velesajma Renata Suša.

Pozdravnu riječ svima okupljenima uputila je i dr. Valeria Baistrocchi, savjetnica za gospodarske poslove u Veleposlanstvu Talijanske Republike.

Sajam Beauty&Hair Expo Zagreb otvorila je Tatjana Operta, pročelnica Gradskog ureda za gospodarstvo, ekološku održivost i strategijsko planiranje i izaslanica gradonačelnika Grada Zagreba koja je tom prilikom izjavila: „U Zagrebu je 2022. bilo registrirano preko 1200 obrta što frizerskih što kozmetičkih i stoga se nadam da će mnogi zagrebački frizeri i kozmetičari kao i ljudi koji se zanimaju za kozmetiku doći ovdje, obići sajam, vidjeti nešto zanimljivo. Struka će nešto naučiti, razmijenit će se iskustva, unaprijedit će se ponuda u gradu Zagrebu. Sajam je prilika i za naše učenike da pokažu naučene vještine i nauče nešto novo. Svim sudionicima sajma želim puno uspjeha u predstavljanju svojih proizvoda i usluga.“

Beauty&Hair Expo Zagreb traje do nedjelje, 12. ožujka.

Cijena ulaznice iznosi 4 eura, a za učenike, studente i umirovljenike 2 eura. Radno vrijeme je od 10 do 19 sati, osim u nedjelju kada sajam radi do 18 sati.

Press centar Zagrebačkog velesajma

Fotografija : Rene Karaman