5 znakova da vam treba novi mobitel

Živimo u vremenu kada je funkcioniranje bez mobitela gotovo nezamislivo. Jednima je on vezan uz posao, drugi ga koriste za fotografiranje i snimanje putovanja, dok je nekima on samo sredstvo komunikacije s obitelji i prijateljima. Ipak, primijetite li neki od ovih simptoma na vašem mobitelu, možda je vrijeme da ga zamijenite novim.

  1. Baterija traje sve kraće

Ako vam je mobitel više na punjaču nego bez njega, bateriji je vjerojatno iscurilo vrijeme.

Iako ste bili na servisu, možda i kupili novu bateriju, ali već dva do tri sata nakon skidanja s punjača vaš mobitel je na dvadesetak ili manje posto, vjerojatno je vrijeme za novi.

  • Zaslon je razbijen ili slabije reagira

Ako vaš mobitel ne reagira na prvu kad dodirnete zaslon u želji da otvorite aplikaciju ili dođete do nekog broja u imeniku, možda imate problem sa zaslonom. Ako je još k tomu razbijen, a više nije pod garancijom, šanse su velike da vam je isplativije kupiti novi, nego ga popravljati.

  • Nedovoljno prostora za fotografije ili video materijale

Do prije samo nekoliko godina 16 GB nam je bilo dovoljno za sve dokumente, fotografije i video materijale, no danas mnogima to nije dovoljno. Novije generacije mobitela nude u startu 32 ili 64 GB, što znači da nećete morati brisati uspomene s putovanja, druženja s prijateljima i obitelji pa čak niti dokumente za posao.

  • Slabije čujete ljude koje zovete

Ako ste sve glasniji kad s nekime razgovarate ili usred prenošenja važne informacije nekoliko puta ponavljate jedno te isto, vjerojatno vaš mobitel ima problem s mikrofonom ili slušalicom. Ne želite li da baš cijeli svijet zna s kime pričate i o čemu, zamijenite svoj mobitel novijim modelom.

  • Vaš omiljeni brend mobitela je na sniženju

Ponekad je najbolji znak da trebate novi mobitel upravo to – znak na kojem piše AKCIJA.

Za sve ljubitelje Samsung mobitela, Tele2 je pripremio odličnu ponudu.

Samo do kraja ožujka Samsung Galaxy J6 dostupan je za 15 kuna mjesečno, Samsung Galaxy J6+ za 25 kuna mjesečno, Samsung Galaxy A6 za 40 kuna mjesečno dok je Samsung Galaxy A7 dostupan za 50 kuna mjesečno, uz tarifu RASPALI s BEZBROJ GB koja omogućuje razgovore i surfanje bez ograničenja.

Svaki od ovih mobitela  dolazi s kvalitetnim digitalnim fotoaparatom te sjajnom selfie kamerom, a ovisno o modelu imaju 32, odnosno, 64 GB interne memorije za pohranjivanje svih važnih dokumenata, fotografija ili video zapisa, ali i za svakodnevno korištenje omiljenih aplikacija ili društvenih mreža.

PR: Abeceda komunikacije