Kozmetička torbica nakon poroda

Za većinu žena, rođenje djeteta jedno je od najsretnijih i najuzbudljivijih trenutaka u njihovom životu.  No, dani nakon poroda za većinu su novopečenih majki koliko lijepi, toliko i stresni i iscrpljujući, stoga je dobra priprema preparata za njegu važna da se već pri povratku iz rodilišta s bebom u naručju osjećate bolje i izgledate ljepše.

Što biste trebali pripremiti u ‘maminoj kozmetičkoj torbici’:

Prirodno rješenje protiv strija

Strije su promjene na koži koje se pojavljuju uslijed hormonalnih promjena. Najčešće se pojavljuju kod žena, a nešto rjeđe kod muškaraca.

Iako na tržištu postoji mnogo savjeta kako ukloniti strije, nije ih moguće u potpunosti ukloniti. Ali se znatno mogu umanjiti, kao i spriječiti njihov nastanak.

Jedno od najdjelotvornijih proizvoda za smanjenje strija na koži, i sprečavanja njihovog nastanka je Čudesno suho ulje.

Bogato dragocjenim biljnim uljima, poput ulja borača i slatkog badema, pomaže u smanjenju vidljivosti strija. Upravo ulje borača, bogato nezasićenim masnim kiselinama, djeluje protiv bora i nastanka strija, povećavajući elastičnost i tonus kože i dajući joj mekoću. Ulje slatkog badema bogato je esencijalnim masnim kiselinama koje su najsličnije ljudskom sebumu. Jača prirodnu zaštitnu barijeru kože i njezin hidrolipidni flim, te hidratizira kožu, istovremeno je štiteći od štetnih utjecaja iz okoliša.

Cijena 50 ml: 128,00 kn

Koža na liftingu

Strije nisu jedina boljka novopečenih majki. Nakon poroda koža trbuha ostaje obješena i naborana, stoga ju je cilj u najkraćem mogućem roku vratiti u formu i učvrstiti.

NUXE BODY Intenzivna učvršćujuća krema za tijelo, čudo je za njegu tijela koje djeluje na 2 načina: zateže i učvršćuje opuštenu kožu tijela te ju bogato hrani, a svojim anti-age sastojcima djeluje protiv prijevremenog starenja kože.

Ekstrakt brazilske mimoze i polisaharidi zobi pružaju trenutan lifting efekt, dok ekstrakt raži i afričke kigelije djeluju dubinski, jačajući strukturu kože.

Ekstrakt jasmina te vitamin E štite kožu od pojave vidljivih znakova starenja.

Njezina neodoljiva “à la Nuxe tekstura omogućava nanošenje kružnim masažnim pokretima, ali i brzo upijanje. Posebnu pažnju valja posvetiti dijelovima tijela sklonima opuštanju: grudi, dekolte, ruke, bedra, bokovi, trbuh…

Cijena 200 ml: 328,29 kn

PR: NUXE