Eva Herzigova predstavlja Yamamay Basic kolekciju

Nova proljetna Basic kolekcija za beskompromisnu udobnost

#MyConfidentBeauty

Poznati talijanski brend donjeg rublja Yamamay, ovo proljeće predstavlja novu Basic kolekciju uz naglasak na jedno od najvažnijih pitanja današnjice  – svjesnost suvremenih žena.

Pojam ženstvenosti kao svijest rađa se iz punog prihvaćanja sebe, vlastitog tijela i osobnosti, bez obzira na nedostatke, fokusirajući se na posebnost svake od nas kao individue i prihvaćanjem svojeg tijela.

Kroz suradnju sa stvarnim ženama, slušajući naše potrebe Yamamay je  razvio inovativnu  Basic kolekciju i modele proizvoda u kojima će se žena osjećati maksimalno ugodno u svome tijelu i zračiti zadovoljstvom.

Ovaj inovativni brend donjeg rublja razumije potrebe stvarne žene i kroz kampanju Yamamay is you želi nam približiti  iskrenu i intimnu  priču  o nesigurnostima i slabostima koje su stvarne žene  podijelile s nama.

Baš iz ovog razloga Yamamay je kroz Basic kolekciju predstavio modele donjeg rublja koji će biti podrška svakoj ženi kako bi se osjećala ugodno i ženstveno u svome tijelu.

Yamamay nas potiče da prihvatimo svoju siluetu, te nudi široku paletu proizvoda koji su nevjerojatno bogati inovativnim i učinkovitim elementima, promičući osjećaj ženstvenosti, ljepote i usklađenosti s vlastitim tijelom.

Uz slogan  #MyConfidentBeauty jedna od najpoznatijih svjetskih manekenki Eva Herzigova predstavila je Yamamay  Basic kolekciju kojom želimo poslati poruku  da ljepota nije stvar godina, ljepota je samopouzdanje i ženstvenost.

Eva Herzigova ambasadorica je  nove Yamamay kolekcije, ona je jedan od najpoznatijih svjetskih modela i danas u svojoj zreloj dobi i dalje je sinonim ženstvenosti, ljepote, diskretnog modernog šarma.

Basic kolekcija pruža raspon modela u kojima će se svaka žena osjećati ugodno jer Yamamay nudi upravo onaj proizvod koji im je potreban da bi bile zadovoljne u svojem tijelu, zračile samopouzdanjem i naglasile svoju ženstvenost jer Yamamay is you.

YAMAMAY IS YOU: projekt od 360 stupnjeva koji opisuje divan svijet žena, danas i uvijek!

Discover more

Yamamay.com

PR: Conor