Vodič kroz nakit: Zaks i Argentum predlažu poklone za najvažnije žene u vašem životu

Stigao je ožujak koji sa sobom nosi mnogo razloga za slavlje, a jedan od njih je i Dan žena. Povodom tog međunarodnog praznika, srebrnarnice Argentum i zlatarnice Zaks izdvojile su najpopularnije komade nakita koji će svakoj ženi izmamiti osmijeh na lice.

Kao poklon za predstavnicu najstarije generacije u obitelji – baku, srebrnarnice Argentum predlažu broš, primjerice model s motivom leptira. S druge strane, želite li pokloniti nakit od zlata, u Zaksu predlažu vintage prsten poput zlatnog modela s dijamantima i biserom.

Svojoj majci poklonite elegantnu srebrnu ogrlicu sa znakom beskonačnosti ili minimalistički model od bijelog zlata. Ogrlica je klasičan komad nakita koji će raznježiti jednu od najvažnijih žena u vašem životu.

Kao poklon za sestru u Zaksu odaberite sat renomiranog brenda Furla, primjerice za djevojke koje preferiraju klasičan stil idealan je elegantan model u plavoj boji. Drugi prijedlog dolazi iz srebrnarnica Argentum, a radi se o sivom modelu Daisy Dixon.

Kako bi muškarcima olakšali potragu za savršenim komadom nakita za djevojku ili suprugu, zlatarnice Zaks predlažu privjesak za ogrlicu koji će savršeno nadopuniti njihovu omiljenu ogrlicu te joj dati novi šarm. U bogatoj ponudi zlatarnica Zaks ističu se zlatni modeli s dijamantom ili ametistom.

Naušnice su jedan od najprodavanijih modela nakita, a idealne su kao znak pažnje za dragu prijateljicu. Urbanim fashionisticama poklonite trendi model ringova u žutom ili bijelom zlatu, a za romantičarke odaberite srebrne naušnice u obliku srca ili zlatne naušnice s motivom cvijeća.

Posjetite jednu od brojnih Zaks i Argentum poslovnica te odaberite savršen nakit za najvažnije žene u vašem životu, a informacije o aktualnim popustima potražite na www.zaks.hr ili na www.argentum.hr.

PR: Conor komunikacije