HIDRATACIJA KOŽE VAŽNA JE SVAKI DAN, ALI POSEBICE TIJEKOM LJETNIH VRUĆINA 

Pred nama su sve topliji dani i već je poznato da se moramo čuvati od sunca i drugih vanjskih utjecaja te unositi dovoljno tekućine, no pazimo li dovoljno na to da i naša koža bude hidrirana na odgovarajući način – posebice pri visokim temperaturama?  

Proizvod koji se iz godine u godinu dokazuje kao favorit, bilo kao prvi korak rutine, baza za make up ili osvježavajući booster tijekom ljetnih vrućina, Minéral 89, Vichyjev je broj 1 serum u Europi1. Kako je koža na prvoj crti obrane od svakodnevnih štetnih utjecaja, osnaživanje kožne barijere ključni je korak u rutini za svaki tip kože, a jedan od najprodavanijih Vichyjevih proizvoda – Mineral 89 Booster – osnažuje kožnu barijeru. Obiluje hidratantnim sastojcima uključujući hijaluronsku kiselinu i Vichy vulkansku vodu, bogatu milijunima molekula minerala, koja svakodnevno jača, obnavlja i štiti kožu. Njegova lagana i svježa tekstura te snažna moć hidratacije čine ga idealnom hidratantnom njegom pogodnom za gotovo sve tipove kože, bez obzira na dob i spol. Također, nakon svega sat vremena koža je 71 % snažnija2 te 21% punija3. Njegova jedinstvena minimalistička formula  bez mirisa i alkohola, oslanja se na patentiranu tehnologiju: mješavinu 89 % vulkanske vode Vichy bogate milijunima molekula minerala i s hijaluronskom kiselinom visoke molekularne mase. Dermatolozi diljem svijeta savjetuju Minéral 89 i taj je proizvod ispitan na više od 3800 osoba svih tipova kože, fototipova i spolova. 

Minéral 89 lagane je gelaste teksture i  sjajan je prvi korak  svakodnevne njege kože. Najprije  očistite kožu, a potom nanesite proizvod na (čiste) prste ili dlan ruke prije nježnog utapkavanja na lice za trenutno jačanje hidratacije. Minéral 89 je nježan na području oko očiju. Osim što može biti dopunska njega postojećem protokolu njege kože, Minéral 89 odlično je rješenje i ako želite dodatnu dozu hidracije kad temperature krenu rasti. Nanesite ga na kožu prije vašeg uobičajenog zaštitnog sredstva kako biste izbjegli osjećaj ispucanosti i isušenosti kad je vani toplije ili ispod dnevne kreme za zaštitu kože od ljetnih vrućina.   

Kako biste upotpunili svoju dnevnu rutinu, u protokol se preporučuje uvrstiti Mineral 89 – kremu za intenzivnu hidraciju tijekom 72 sata.  Mineral 89  krema za intenzivnu hidraciju tijekom 72 sata ojačava barijeru kože aktivnim sastojcima koji prodiru kroz 3 sloja kože za učinkovitu trodnevnu hidraciju.  Dermatolozi su je ispitali na osjetljivoj koži. Iznimno je lagane teksture i lako se upija, što je čini idealnom za ljetne dane. Koža je blistavija, punija i zdravija. Krema je lako upijajuće teksture, ne ostavlja osjećaj ljepljivosti ili masnoće, nekomedogena je. Klinički dokazano nudi 72h intenzivne hidratacije4, a stopostotna obnova kožne barijere5 je osam puta brža6

Nakon nanošenja Minéral 89 boostera, ujutro i navečer na lice nanesite Mineral 89 kremu za intenzivnu hidraciju tijekom 72 sata, i umasirajte je u kožu. Na takav način ojačat ćete barijeru kože aktivnim sastojcima koji prodiru kroz 3 sloja kože za učinkovitu trodnevnu hidraciju. 

Vichy ove godine predstavio i novitet u omiljenoj Mineral 89 liniji – dnevni fluid za poboljšanje hidracije tijekom 72h SPF50+. Ovaj proizvod za svakodnevnu hidraciju štiti kožu od UV zračenja i pomaže zadržati zdravu hidraciju kože do 72 sata pružanjem dnevne doze esencijalnih hidracijskih sastojaka. Sprječava prianjanje čestica  i djeluje antioksidativno. Lagane je tekuće teksture za blistav i sjajan završni učinak. Prirodno obogaćena milijunima čestica minerala u svakoj kapi, Vichyjeva vulkanska voda ojačava barijeru kože i poboljšava antioksidacijska svojstva.

Zdravlje je bitno – započnite sa svojom kožom.  

Proizvode iz linije Mineral 89 možete potražiti u odabranim ljekarnama. 

PRiredba