SEVERINA U LJUBLJANI ODRŽALA POSLJEDNJI ‘THE MAGIC TOUR’ SHOW OVE GODINE

Posebnu zahvalu uputila je svom timu, koji na turneji broji preko 100 članova

Nakon velikih i tjednima unaprijed rasprodanih koncerata u Splitu, Beogradu i Zagrebu, pred Severinom se sinoć naklonila i cijela Ljubljana. Posjetitelji iz svih krajeva Slovenije, došli su u prepunu Arenu Stožice pogledati posljednji ‘The Magic Tour’ show ove godine, koji je u rekordnom roku osvojio čitavu regiju.

Turneja, produkcijski najveća i najzahtjevnija na ovim prostorima do sada, uključuje dva i pol’ sata koncerta, koji započinje magičnim te za publiku mističnim trikom, a u jednakom tonu se i nastavlja do samog kraja… Na pozornici u obliku dijamanta trikovi se izmjenjuju, najveći hitovi u pratnji čak 16 vrhunskih glazbenika i gudača redaju, 20 spektakularnih plesnih koreografija ostavljaju publiku bez daha, čarobni kostimi transformiraju, a magija iz minute u minutu biva sve veća.

Zbog svega toga, tijekom cijelog koncerta, podijeljenog u četiri dijela, posjetitelji imaju dojam kao da su na predstavi. Točnije, na koncertnoj predstavi režiranoj u samo Severini specifičnom stilu – kao mješavina cabareta, Dalmacije, bluesa i modernih ritmova.

U ovom, dosad neviđenom spektaklu na ovim prostorima, uz Severinu je na turneji bilo i preko 100 članova tima, kojima se posebno zahvalila:

Želim vam se zahvaliti od sveg srca što ste dali sve od sebe, što ste se svi trudili kao da je vaš koncert, to je za mene veliki blagoslov i velika sreća. Želim vam se zahvaliti i jer ste razlog za ovaj uspjeh bili vi, hvala vam na svemu što ste dosad napravili. Zahvaljujem se svima što ste uložili i srce i dušu i svoje talente i živote, što ste sve to ostavili na bini i što ste bili tu baš u najtežim trenucima. ” – Severina

PR365

Fotografija: Jani Ugrin