Islands&Co. predstavio novu kampanju: Ljubavna priča između dva otoka

Islands&Co., poznati brend nakita posvećen ljepoti i duhu hrvatskih otoka, predstavio je svoju novu kampanju s ljubavnom pričom između Lastova i Visa.

Kampanju predvode pjevač Luka Nižetić i model Claudia Antičević, a realizirana je u suradnji s nekim od najboljih talenata u industriji. Kampanju je fotografirao Franjo Matković, a video snimao Hrvoje Banić. Frizure je kreirao tim iz Salona Glamour, dok je za makeup zaslužna Petra Sever. Kreativni smjer su osmislili Tomislav Pancirov i Katarina Radnić Zmazek.

Ljubavna priča između Visa i Lastova

Kampanja Islands&Co. oživljava romantičnu povezanost dva otoka kroz njihove glavne protagoniste – Luku Nižetića, koji je neraskidivo povezan s Visom i Claudiju Antičević, čije srce pripada Lastovu. Njihova priča, ispričana u kampanji u tri čina, je metafora za duboku vezu koju svi osjećamo prema našim otocima.

Islands&Co. – otočka vremenska kapsula

Katarina Radnić Zmazek, vlasnica Islands&Co. i Cloud&Co. brenda, istaknula je posebnost ovog nakita:

„Islands&Co. je zapravo suvenir, osjećaj u obliku otoka ispunjen zvukovima, mirisima, dodirom, valovima i ljubavnim ispovijestima otoka. Islands&Co. je poput pisma u boci koje, pušteno u more, traži onoga tko razumije dušu otoka. Ponekad je to drugi putnik, a ponekad smo to mi sami, podsjećajući nas na unutarnji mir koji samo otok može pružiti.

Islands&Co. vjeruje u moć otočkih priča koje oblikuju naša iskustva i otvaraju nas prema novim počecima. Svaka uspomena s otoka postaje dio tebe samog, a ti postaješ dio njega. Zato smo počeli raditi otočke priče da ih otkrijemo kako nama svima tako i svima koji posjećuju naše predivne otoke.

Premijera kampanje

Kampanja je premijerno prikazana na ekskluzivnom eventu s mnogim poznatim uzvanicima održanom u Zagrebu. Osim fotografija, prikazan je i video s otočkim pričama s kojima Islands&Co. planira istražiti sve hrvatske otoke. Otočke priče ćete moći pogledati na Islands&Co. društvenim mrežama, gdje možete i naručiti nakit s vašim otokom.

Sarah Josipović

Fotografija: Franjo Matković