PC Game Pass dostupan je u Hrvatskoj i još 39 zemalja

Nakon predstavljanja usluge u 40 zemalja, s veseljem vas obavještavamo da je PC Game Pass danas službeno dostupan u Hrvatskoj.

Igrači se mogu pretplatiti na PC Game Pass kako bi odmah dobili pristup knjižnici stotina PC igara visoke kvalitete na Windowsima, uključujući nove izdanja Xbox Game Studios na dan izlaska, Bethesde igre, pristup EA Playu i pogodnosti za Riot Games. Nove igre koje će uskoro biti dostupne s PC Game Passom uključuju Minecraft Legends (18. travnja), Redfall (2. svibnja) i mnoge druge.

PC Game Pass je dostupan u Hrvatskoj po cijeni od 9,99 EUR mjesečno. Svi koji se žele pretplatiti na PC Game Pass mogu posjetiti xbox.com/pcgamepass kako bi saznali više o tome kako se registrirati.

Kako bi proslavili dostupnost usluge, novi korisnici u Hrvatskoj će dobiti posebnu ponudu “3 mjeseca za 1 EUR”. Oni koji su bili dio našeg Insider programa dobit će besplatna dva mjeseca pretplate na PC Game Pass, bez potrebe za daljnjim koracima, kao zahvalu što su nam pomogli oblikovati iskustvo i što su bili jedni od prvih korisnika PC Game Passa u Hrvatskoj. Ovo će biti dostupno izravno na accountima Insider korisnika u narednim danima.

Xbox je posvećen povećanju gaming zajednice kako bi sa svima podijelio radost igranja. Radujemo se jer je PC Game Pass sada dostupan igračima iz ukupno 86 zemalja diljem svijeta pa mogu igrati stotine igara sa svojim prijateljima i članovima obitelji.

LBS TEAM