OTVOREN JEDINSTVENI POP-UP STORE: SEXY BODY SHOP

U Zagrebu se otvorio pop-up sexy shop koji u svom asortimanu ima proizvode poput Navlaživača usana, Lubrikanta za brži metabolizam, Hidratora za dubinsko hidriranje i Kapi za odgađanje vrhunca dehidracije.

Proizvodi koje nudi Sexy Body Shop posebno su osmišljeni i dizajnirani kako bi se na zabavan, neočekivan i uzbudljiv način podsjetilo domaću publiku koliko je važna redovita hidracija, kako izvana tako i iznutra.

Ove igračke koje nisu za seks već za popiti ‘na eks’, predstavljene su u utorak u Tkalčićevoj 14. Event je moderirala Pamela Perkić, influencerica koja se inače bavi body positivity temama, za stvaranje vruće atmosfere odgovoran je bio DJ Mirza, a za rashlađivanje gostiju pobrinula se Studena. Upravo taj brand vode i stoji iza čitavog projekta Sexy Body Shopa.

Duhoviti i provokativni pop-up shop nastavak je aktualne Studena kampanje koja se ovih tjedana vrti na televiziji i društvenim mrežama. Legendarni dance hit Colonie ‘Sexy Body’ Studena je obradila kako bi nas na pitak način podsjetila da uzmemo GUC GUC, a spot za tu novu-staru stvar vrlo duhovito objašnjava koliko se sexy osjeća naše tijelo kad se redovito hidriramo. Spot: https://www.youtube.com/watch?v=krLo1fpEBxY

Sexy Body Shop u Tkalčićevoj možete posjetiti 21.6. od 15:00 do 18:00 i hidracijske  proizvode isprobati uživo, a kampanju pratiti na Studena društvenim mrežama; TikTok, Instagram, Facebook; kao i na web stranici kampanje gucguc.hr, gdje možete istražiti sve sexy proizvode za hidraciju ili zaigrati igricu ‘Mokri jezik’.

Fotografije: Sanja Ebip Jagatić

PRiredba