Hidrirajući serum s ultra brzim djelovanjem BIOLOGY HYALU SERUM 3U1

Andrea Mulder / Photo Art

Certificirani organski proizvod s čak 99% sastojaka prirodnog porijekla

Druženjem u poznatom zagrebačkom Greenery Procaffeu A-DERMA je predstavila novitet unutar dermatološke Biology linije proizvodaHYALU serum 3u1 –snažno učinkovit serum s ultra brzim djelovanjem. Ovaj certificirani organski proizvod sadrži čak 99% sastojaka prirodnog podrijetla. 

Biology hyalu serum 3u1 sastoji se od 9 sastojaka, a formuliran je s ciljem hidracije i uravnoteženja dehidrirane fragilne kože. Idealan je za osobe koje nemaju vremena za dugu jutarnju rutinu jer tekstura svježeg gela pri nanošenju, nije ljepljiva i brzo se upija. Kožu hidrira u samo 1 minuti*, koža je jedrija i sjajnija te poprima svjež i zdrav izgled. Zahvaljujući moćnim aktivnim sastojcima HYALU serum 3u1 ima trostruko djelovanje: hidrira, čini kožu punijom i ojačava kožnu barijeru: 

  • hijaluronska kiselina pruža trenutni i dugotrajni učinak hidracije, čini kožu punijom
  • organski sok Rhealba® zobi** uravnotežuje i hidrira kožu održavanjem ravnoteže osnovnih minerala kože (kalcij i magnezij) i poticanjem prirodne proizvodnje hijaluronske kiseline u dubljim slojevima kože
  • ekstrakt maslačka štiti kožu od čestica onečišćenja.

BIOLOGY HYALU serum 3u1 formuliran je da poštuje fragilnu kožu uz sigurnost primjene i visoku podnošljivost. Formula je ispitana na koži sklonoj alergiji. Može se primijeniti na područje oko očiju. Bez parfema, esencijalnih ulja i kontroverznih sastojaka. Primjenjuje se na očišćeno lice 1 do 2 puta dnevno (ujutro i/ili navečer) na lice, vrat i područje oko očiju. Uz 99% prirodnih sastojaka te bez sastojaka životinjskog podrijetla, ovaj proizvod kao i većina A-Derma proizvoda nosi oznaku A – GREEN IMPACT INDEXA (indeks zelenog utjecaja) što znači da je eko-društveno dizajniran, odnosno da se njegovom proizvodnjom poštuje okoliš i društvo u cjelini. Na događanju je o eko značajkama proizvoda govorila Tihana Veljačić, suosnivačica platforme THE GREEN HUB: „Uz oznaku A kada je u pitanju Green impact index ovaj proizvod ima i važan Ecocert certifikat koji potvrđuje da je napravljen od sastojaka dobivenih iz obnovljivih izvora te prerađen uporabom ekološki prihvatljivih procesa.“

Jedna od prvih osoba koja je imala priliku isprobati ovaj serum bila je Riječanka Zara Hrvatin poznata po korištenju organske i prirodne kozmetike:  “Serum me oduševio jer ima laganu teksturu te se jako brzo upije što štedi moje vrijeme prilikom jutarnje ili večernje rutine. Koža mi je zategnutija i sjajnija, a što je najvažnije, proizvod je prirodan, baš kako meni i odgovara. Posebno mi se sviđa tzv. Mix and match sustav koji mi omogućuje da pomiješam novi HYALU serum s drugim hidrirajućim kremama unutar Biology linije koje koristim već više od godinu dana.”

BIOLOGY linija prva je dermatološka i certificirana organska linija brenda A-Derma. Jednostavna je i potpuna linija koja se prilagođava svim tipovima fragilne kože. Unutar Biology linije možete pronaći ukupno 9 proizvoda. Proizvodi za čišćenje/odstranjivanje šminke – micelarna voda, losion za čišćenje šminke i novi proizvod – Dermatološka pjena za čišćenje. Za hidrirajuću njegu u ponudi postoje dermatološka lagana i bogata hidracijska krema te Biology HYALU serum 3u1. Dok za specifičnu njegu postoje već poznate BIOLOGY AR, BIOLOGY CALM, BIOLOGY NUTRI za posebna dermatološka stanja.

DODATNE POSEBNOSTI CIJELE BIOLOGY LINIJE:

Certificirana organska kozmetika

BIOLOGY linija ima organski certifikat od strane Ecocerta, koji je priznat u cijelom

svijetu, a temelji se na COSMOS ORGANIC standardu. Time se jamči odgovoran pristup i osigurava se okvir za proizvode u svim fazama razvoja: jamstvo transparentnosti i povjerenja za potrošače.

Eko dizajnirana pakiranja

Kutije BIOLOGY proizvoda izrađene su od reciklabilnog materijala iz održivo upravljanih FSC šuma, bočice su napravljene od 100% reciklirane i reciklabilne plastike, dok su tube napravljene od reciklirane plastike. Bočica seruma također dolazi u eko dizajniranom pakiranju: sadrži 42% recikliranog stakla i potpuno je reciklabilna.

Kind PR