„Caring for water“: GROHE X Summit 2023 dotiče se pitanja o budućnosti vode

Digitalni GROHE X Summit “Caring for water” održat će se od 7. do 9. ožujka 2023. u središtu iskustva GROHE X platforme, a svaki dan summita bit će posvećen jednom od makrotrendova urbanizacije, održivosti te zdravlja i dobrobiti. Pitanja kojih će se GROHE X dotaknuti su što jedno mjesto čini domom, kako će ljudska populacija živjeti i koristiti vodu u budućnosti te na koji način voda može pomoći u liječenju populacije koja je pod sve većim stresom

Kada koristimo vodu, skloni smo zaboraviti na njezinu egzistencijalnu vrijednost – i na činjenicu da ona nije beskonačan izvor koji možemo uzimati zdravo za gotovo. Iz tog će razloga GROHE, vodeći svjetski brend za cjelovita kupaonska rješenja i kuhinjsku opremu, posvetiti svoj GROHE X Summit “Caring for water” od 7. do 9. ožujka 2023. elementu bez kojeg ne možemo: vodi.

Društva diljem svijeta suočavaju se s brojnim izazovima koji zahtijevaju dijeljenje znanja, nove ideje i inovativne pristupe. Tijekom GROHE X Summita, brend će istaknuti relevantnost i vrijednost vode okupljajući industriju kako bi pokazala da je potreban cijeli ekosustav kako bi se dogodila promjena.

Promatrat ćemo vodu u kontekstu ključnih trendova koji oblikuju našu industriju i budućnost življenja: urbanizacija, održivost, kao i zdravlje i blagostanje. Zapitat ćemo se kako izgleda budućnost života u svijetu za koji se čini da se kreće brže nego ikad prije? Kako možemo doprinijeti održivijim gradnjama? I konačno, kakav potencijal voda ima kao novo iskustvo svjesnosti o prirodi,” pojasnio je Jonas Brennwald, voditelj LIXIL EMENA.

GROHE X Summit poziva sudionike da se pridruže raspravi u različitim formatima. Od predavanja usredotočenih na praksu, panel rasprava koje potiču razmišljanje, do inspirativnih ključnih riječi i činjenica, središte digitalnog iskustva GROHE X zadovoljava različite potrebe cijelog ekosustava u koji se brend želi uključiti. Program će biti nadopunjen izlozima novih GROHE proizvoda i tehnologija, pružajući kupcima najbolju moguću podršku za razvoj njihovog poslovanja u održivoj budućnosti.

GROHE sa zadovoljstvom objavljuje neke od govornika i gostiju:

Elina Hiltunen, The Futures Agency, pokazat će kako možemo oblikovati scenarije koji nam pokazuju moguće verzije budućnosti i predlažu potencijalne razvojne putove.

Børge Ousland, norveški pustolov i polarni istraživač, podijelit će s nama kako promatra klimatske promjene i njihove učinke tijekom svojih ekspedicija.

Beth Healey, istraživačica Europske svemirske agencije, predstavit će svoja otkrića o ovisnosti čovječanstva o vodi.

Thomas Rau, osnivač Turntoo i RAU architects; Anne-Vera Deinhammer, direktorica Circular Cities & Regions, Circular Economy Forum Austria; i Gerhard Sturm, voditelj komercijalnog razvoja, LIXIL EMENA, raspravljat će o načinu gradnje za održivu budućnost.

Tina Norden, ravnateljica, Conran and Partners; Rhael “LionHeart” Cape, Spoken Word Artist; dr. Alan Dilani, osnivač Međunarodne akademije za dizajn i zdravlje; i Karl Lennon, Leader Projects Channel A&D, LIXIL EMENA, bavit će se ljekovitom moći arhitekture.

Registrirajte se sada kako biste osigurali svoje mjesto na ovogodišnjem GROHE X Summitu “Caring for water” i steknite uvid iz prve ruke u to kako se GROHE želi uhvatiti u koštac s budućim izazovima oko elementa koji je ništa manje nego egzistencijalan.

Saznajte više o GROHE X Summitu “Caring for water” i registrirajte se OVDJE.


Paradigma agency