UTONITE U NUXE „MEDENE SNOVE“

Jesen je tu, a s njom dolaze svježija jutra i promjene temperature koje utječu na naše raspoloženje, ali i na kožu. Ruke postaju suhe i grube, usne ispucale, a koža lica i tijela isušenija.

Za ugodnije i ljepše jesensko-zimske dane preporučamo vatru u kaminu, šalicu toplog čaja s medom i ponekim medenjakom, a za vašu kožu preporučamo liniju NUXE Rêve de Miel koja će vas odvesti u pravi medeni san.

BRINITE O SVOJOJ KOŽI

Naša koža slična je građi kuće, koju treba njegovati od „krova sve do podruma“. Pitate se koja je usporedba?

Koža ima 3 glavna sloja, krov predstavlja epidermu, sloj koji nas štiti. Zidovi su derma i podupiru krov. Hipoderma ili potkožno tkivo je temelj sa svojim energetskim rezervama.

Svaki od slojeva kože je važan, stoga je pravilna njega naše kože lica, tijela, usana i ruku iznimno važna.

PRIRODNI PROIZVODI OD MEDA ZA KOŽU, MEKU I SLATKU POPUT MEDA

Suha koža je gruba i opuštena, daje osjećaj nelagode i zatezanja, znamo i to da na suhoj koži puno brže nastaju bore.

Neki dijelovi tijela kao što su usne i ruke zahtijevaju posebnu pažnju i njegu jer su izloženiji vanjskim utjecajima. Ta se područja brže ”suše”, osobito u jesen i zimi, kada hladan, suh zrak i vjetar mijenjaju prirodnu barijeru kože. Usne i ruke posebno su izložene tijekom hladnih dana u godini te im moramo posvetiti posebnu pozornost kada je njega u pitanju.

Tanka koža na usnama nema hidrolipidni film koji bi ih štitio od isušivanja i dehidracije, pa je to područje ranjivije i propusnije. Jeste li znali da vlaženje usana slinom dodatno potiče gubitak vode, a time i dehidraciju kože?

Koža na rukama ima mali broj žlijezda lojnica, zbog čega se brže suše. Ruke su također u izravnom kontaktu s vanjskim agresivnim čimbenicima (često pranje, hladnoća…) i time su izloženije. Upamtite, vaše ruke prve odaju vaše godine, pa ih brižno čuvajte.

NEMA NIŠTA BOLJE OD MEDA!

Jeste li znali da su ga još Egipćani i Rimljani koristili kao kozmetički proizvod? Zbog visokog udjela šećera, med obnavlja barijeru kože i povećava sposobnost obrane od dehidracije i vanjskih agresivnih čimbenika. Sadrži aminokiseline, proteine, flavonoide (antioksidanse, vitamine, mineralne soli…). Zaista je zlato iz prirode.

RÊVE DE MIEL® PRAVI JE IZBOR ZA HLADNE DANE

Prije više od dvadeset godina NUXE je stvorio liniju Rêve de Miel® s ciljem vraćanja ugode suhoj i vrlo suhoj koži, poštujući pritom kožnu barijeru. Proizvodi sadrže dragocjena biljna ulja koja hrane kožu i med lavande iz Provanse koji kožu čini mekom i nježnijom.

Linija Rêve de Miel® predstavlja jedinstvenu senzualnost laboratorija NUXE. Meke i topljive teksture u kombinaciji sa zavodljivim mirisnim medenim notama obavijaju kožu ugodom.

Reve de Miel® Krema za ruke i nokte

Svilenkasta i nemasna krema za ruke i nokte obogaćena je dragocjenim ekstraktima meda i suncokreta te dragocjenim uljima i vitaminom E. Njeguje i obnavlja suhe i ispucale ruke te ih štiti od preranog starenja. Redovitim korištenjem ruke će biti meke, a nokti ojačani.

Rêve de Miel® Hidratizirajući stik za usne

Hidratantni stik za usne s medom i organskim suncokretovim uljem omekšava vrlo suhe usne i čini ih mekanijima, dok istovremeno ublažava osjećaj zatezanja. Idealna je baza i za najsvjetlije ruževe.

POSEBNA PONUDA

Za oba navedena proizvoda dostupna su i DUO pakiranja. Njegujuće, praktičnije i pristupačnije. Njegujte svoju kožu proizvodima NUXE Rêve de Miel® i stvorite vlastitu oazu blagostanja s mirisnim notama meda koje umiruju kožu i duh.

NUXE proizvodi dostupni su u ljekarnama, specijaliziranim prodavaonicama te u online trgovini Sophia.hr

SABEX