Ekskluzivni frizerski salon Sophie u centar Zagreba donosi dašak Parisa

Renomirani zagrebački frizerski salon Sophie za styling i njegu kose, koji već godinama u samom centru Zagreba, na adresi ulica Nikole Tesle 3, nudi VIP tretmane za kosu, proširio je svoj dosadašnji prostor za dodatnih 50 kvadrata kako bi u novouređenom dijelu ponudio još više za svoje vjerne klijentice, među kojima su i brojne poznate Hrvatice.

Inspiracija za impresivno uređenje interijera bila je francuska elegancija i minimalizam koji se protežu kroz tri nove prostorije salona – frizerski dio, lounge zonu te posebno osmišljeni spa dio. Svim klijenticama salona sada je na raspolaganju sasvim novi nivo kvalitete i personalizirane usluge koji objedinjuje jedinstvene tretmane za kosu namijenjene modernim ženama, koje uz svakodnevne obveze i dalje žele imati i očuvati zdravu, lijepu i prirodnu kosu.

Tim iskusnih stručnjaka za njegu i oblikovanje kose predvodi osnivačica Sanja Penava koja uz dugogodišnje iskustvo, iza sebe ima i brojne međunarodne edukacije i diplome za rad sa profesionalnim proizvodima za oblikovanje i njegu. 

„Zadovoljstvo naših klijentica na prvom nam je mjestu, a primarni cilj omogućiti im savršenu uslugu u ugodnoj atmosferi. Rado osluškujemo njihove želje i potrebe te se kontinuirano trudimo nuditi im vrhunsku uslugu najviše kvalitete. S novootvorenim, preuređenim dijelom želimo ponuditi još bolju uslugu koja našim klijenticama pruža potpuni doživljaj i iskustvo. Prve reakcije dokazuju da smo u tome i uspjeli“, izjavila je Sanja Penava, voditeljica i vlasnica frizerskog salona Sophie.

Frizerski salon Sophie otvoren je 2017. godine, a do sada je tim ovog salona odradio brojne kampanje, snimanja, te suradnje s različitim profesionalcima u industriji njege kose, koje su svojevrsna potvrda predanog rada i dokaz kvalitete i uspješnosti.  Ugodan prostor u centru grada, vrhunski proizvodi i jedinstveni tim stručnjaka koji uživa u svom poslu dovoljan su poziv u ovaj jedinstveni ambijent frizerskog salona Sophie u kojem se svi osjećaju ugodno, a kosa preporođeno.

STUDIO NUMERO5

Fotografije: Marina Rendulić