TRENDOVE STVARAJTE SAMI

Prošlog proljeća cijeli svijet nam se preokrenuo naglavačke u samo nekoliko dana, promijenili smo životni stil i prilagodili se nekim novim pravilima. Naša odjeća postala je komforna jer smo urede i radna mjesta zamijenili kućnom atmosferom te smo objeručke prigrlili udobne trenirke i mekane dukse.

Godinu dana kasnije, u zraku osjećamo promjenu i pozitivnu energiju, a dolazak novog proljeća željno iščekujemo. S njime okrećemo novu stranicu, osjećaj nade i optimizma sve je intenzivniji te privlačimo dobre vibracije. Stoga, našu vedrinu usmjeravamo prema odjeći i širokih ruku dočekujemo proljetnu modu. Teške kapute, čizme i tople pulovere spremamo u ormar gdje će nas čekati do sljedeće zime.  

U nastavku vam donosimo tri outfit prijedloga za različite prigode tijekom proljetnih dana.

1. Poslovni look

Inspiraciju pronađite u jednostavnim i basic komadima koji se lako kombiniraju, a cjelokupni outfit naglasite modnim dodatkom u boji. Zapamtite, najvažnije je da se osjećate ugodno tijekom cijelog dana.

2. Kava s prijateljicom

Sunce, kava, razgovor s najboljom prijateljicom i dobar outfit mogu podići naše raspoloženje. Za ljubiteljice ležernijeg stila predlažemo haljinu u kombinaciji s traper jaknom, salonkama i malom torbom. Uživajte!

3. Budite aktivni!

Primjer stajlinga za sve one koji ne pristaju na kompromise i obožavaju sportske kombinacije, a ipak vole biti moderni i vjerno prate trendove.

Kreirajte svoje kombinacije prema vlastitom osjećaju, a mi smo za vas pripremili naš odabir modnih komada Replay, ALDO, Yamamay, Zlatarnica Dodić,  De Rigo, Guess, Liu Jo, Designer Outlet Croatia (Europa 92: Levis, Five Star Fashion: Polo Ralph Lauren, S.Oliver/Comma, Replay).

Conor