Na konferenciji za novinare tvrtka Geberit predstavila je asortiman Geberit keramike

Geberit, vodeći proizvođač sanitarnih proizvoda,predstavio proširenje svog asortimana s integriranim kupaonskim rješenjima. 

Primjenom širokog znanja i vještina, kao igotovo 150 godina iskustva, Geberitosigurava dase korisnici uvijek mogu pouzdati u rješenja izGeberita.Pripajanjem niza dugovječnih i respektabilnihkeramičkih brandovaGeberitdanas ima novi identitet: „Pouzdana tehnika izazida spojena je sa savršeno dizajniranomkupaonskom opremom“.

Predstavljeni su novi eksponati kupaonskih linija kao što su GeberitAcanto, GeberitCitterio, GeberitSmyle i mnoge druge. Ponuda Geberit kupaonica je specifično dizajnirana da zadovolji različite potrebe, jer se želje i očekivanja za savršenu kupaonicu razlikuju kao što se razlikuju i ljudi. No, šest značajki kupaonica, koje je Geberit integrirao u svoje linije spominju se kao konstanta. To su dizajn, koji pruža jednostavan izgled; uporabljivost, u vidu intuitivnih rješenja za različite potrebe; ušteda prostora, posebno u kupaonicama manjih površina; čistoća, iza koje se kriju proizvodi koji su jednostavni za čišćenje; udobnost, koja se odnosi na specijalne materijale i funkcije koje donose dodanu vrijednost i komfor; te univerzalnost korištenja za osobe u različitim životnim situacijama.

Osim kupaonskih linija, prezentirana su rješenja koja kupaonice čine lakšim i jednostavnijim za održavanje poput GeberitRimfree® rješenja za WC školjke bez unutarnjeg ruba, zaštitne keramičke glazureGeberitKeraTect® koja pruža dugogodišnju zaštitu keramičkih površina te GeberitDuoFresh modul koji izravno uklanja neugodne mirise iz WC školjke, pročišćavajući zrak pomoću keramičkog saćastog filtera.

Franc Kaučić

Fotografija: Ratko Mavar