La Roche-Posay predstavlja: Hyalu B5 hidratantna krema i njega za područje oko očiju

La Roche-Posay, vodeći dermokozmetički brend za njegu osjetljive kože, predstavio je dva nova proizvoda unutar Hyalu B5 linije za njegu protiv bora i punoće kože – hidratantnu kremu i njegu za područje oko očiju namijenjenu svim tipovima kože i za sve dobne skupine.

Tajna novih Hyalu B5 proizvoda leži u jedinstvenoj hidratantnoj, obnavljajućoj formuli s dvije čiste hijaluronske kiseline i vitaminom B5 koji vraća koži punoću i pomaže kod obnove kožne barijere, kao i područja oko očiju te smanjuje osjećaj nelagode. Upravo je duo čiste hijaluronske kiseline ključni sastojak formule koji pruža intenzivnu hidrataciju i svojom molekularnom masom prodire u dublje slojeve epidermisa za ispunjavanje bora, kako bi povećao učinkovitost samih anti-age proizvoda.

Da je hijaluronska kiselina jedan je od najomiljenijih anti-age sastojaka, potvrdila je i dr. sc. Jelena Meštrović Štefekov dr. med. spec. dermatovenerologije. „Osnovna karakteristika hijaluronske kiseline je snažna sposobnost vezanja i zadržavanja velikih količina molekula vode unutar kože. Tako hijaluronska kiselina u formi seruma i kreme snažno hidratizira kožu, na način da ‘zaključava’ molekule vode unutar nje i sprečavajući njen gubitak, što za rezultat ima zaglađeniju, puniju, čvršću, zdraviju kožu. Uz to, hijaluronska kiselina je sigurna i za osjetljivu kožu, te se može kombinirati s drugim aktivnim supstancama i preparatima za njegu kože“.

Upravo će nova Hyalu B5 hidratantna krema koži u trenu vratiti punoću te ublažiti bore i tanke linije. Njezinu učinkovitost u obnavljanju kožne barijere potvrdili su i rezultati istraživanja[1] u kojem je 87% žena istaknulo kako im koža nakon četiri tjedna korištenja djeluje elastičnije, 64% žena izjavilo je kako im bore na koži izgledaju umanjeno, dok je 72% žena potvrdilo kako im se koži vratila prirodna punoća.

Svježiji, probuđeniji izgled kože na području oko očiju pružit će i nova Hyalu B5 Eyes krema, za koju je 78% žena[2] potvrdilo da im brzo nakon nanošenja koža oko očiju izgleda ujednačenije, dok je 75% žena izjavilo kako im tanke linije oko očiju izgledaju umanjeno te im se nakon četiri tjedna[3] intenzitet vrećica ispod očiju smanjio za 25 posto.

Hyalu B5 linija već je osvojila srca milijun žena diljem svijeta sa svojim anti-age, Hyalu B5 serumom, koji dokazano već nakon jednog sata poboljšava kožnu barijeru[4], nakon četiri sata koži vraća punoću[5], a nakon četiri tjedna smanjuje bore[6]. Zahvaljujući jedinstvenoj formuli s čistom hijaluronskom kiselinom, vitaminom B5 i madecassosideom za puniji izgled kože i obnovu barijere kože, La Roche-PosayHyalu B5 serum postao je broj 1 anti-age proizvod u ljekarnama[7].

Korištenjem cjelovite rutine Hyalu B5 linije proizvoda, obogaćene La Roche-Posay termalnom vodom, postiže se još veći učinak djelovanja protiv starenja kože i to bez narušavanja tolerancije osjetljive kože. Proizvodi su dostupni u ljekarnama.

Preporučena informativna cijena za Hyalu B5 hidratantnu kremu je 186,78 kn, preporučena informativna cijena za Hyalu B5 Eyes kremu je 171,24 kn, a Hyalu B5 serum dostupan je po preporučenoj informativnoj cijeni od 265,04 kn.


[1] Upitnik za samoprocjenu, 47 žena 40-65 godina, svi tipovi kože, nakon 4 tjedna korištenja, 100% izjavile da imaju osjetljivu kožu, skala od 5 bodova.

[2] Upitnik za samoprocjenu, 60 žena 46-65 godina, svi tipovi kože.

[3] Bazirano na kliničkoj studiji 42 žena, 45-65 godina, nanošenje dva puta dnevno.

[4] Kozmetokliničko ispitivanje, 40 žena, 4 sata.

[5] Instrumentalna studija, 24 žene.

[6] Kozmetoklinička studija, 48 žena.

[7] IQVIA, Pharmatrend International, Tržište anti-age proizvoda u Francuskoj, Italiji i Španjolskoj (u ljekarnama i drogerijama); u Njemačkoj, Belgiji, Nizozemskoj, Švicarskoj, Grčkoj i Austriji (u ljekarnama) – financijska godina 2019., u vrijednosti. / PMB Brazil, ljekarne, financijska godina 2019. / Tajland i Meksiko, financijska godina 2019.

404