Šesto izdanje TAMC– a, najznačajnijeg regionalnog kongresa estetske medicine u regiji

ROVINJ 5. – 7. LISTOPADA POSTAJE EPICENTAR LJEPOTE

Ugledni putnički časopis Condé Nast Traveller prošle je godine sastavio je popis najljepših gradova na moru u Europi. Prvo mjesto zauzela je Istra, odnosno grad Rovinj, a sada on postaje “epicentar ljepote” i to upravo zahvaljujući TAMC kongresu.

Nakon pet iznimno uspješnih dubrovačkih godina, u kojima se TAMC, kongres estetske medicine u organizaciji Poliklinike Milojević profilirao u kongres koji konkurira IMCAS-u u Parizu ili FACE kongresu u Londonu, ove godine po prvi put se održava u Rovinju, a po šesti put u Hrvatsku donosi najnovija svjetska dostignuća u području estetske medicine.

Šesto izdanje TAMC kongresa, održat će se u rovinjskom hotelu Lone, od 5 – 7. listopada, a program je uistinu izvanredan.  Sudjeluje gotovo 700 estetskih liječnika i kirurga iz 40 zemalja diljem svijeta; SAD-a, Izraela,  Poljske, Turske, Velike Britanije,  Njemačke, Austrije, Italije, Bugarske,  Grčke, Egipta, Libanona, Indije, Nizozemske, Australije.. ali i oko 200 sudionika, kirurga, liječnika estetske medicine i stomatologa iz regije.

TAMC je uistinu go – to destinacija za estetske liječnike iz cijelog svijeta, a najbolji je dokaz tome činjenica da će svoja predavanja na kongresu održati i neke od legendi estetske medicine i kirurgije primjerice Tapan PatelTatjana PavičićJonathan SykesMichael KaneJani van Loghem

Zadnji dan kongresa, u subotu 7. listopada održat će se i simpozij o dugovječnosti “Proslava 10. godišnjice epigenetskih i glikanskih satova biološke starosti”. Ovaj izuzetan dodatak programu TAMC-a približit će nam složeno, relevantno područje medicine koje se stalno razvija. Neki od najvećih stručnjaka iz tog područja podijelit će svoje znanje s nama. Velika imena poput – Tima SpectoraStevea HorvathaAndree MaierRiccarda Marionija i Gordana Lauca jamstvo su da je riječ o simpoziju koji se ne propušta.

Bilo da ste liječnik, nutricionist ili jednostavno osoba koju zanima kako si produžiti kvalitetan životni vijek možete se prijaviti na simpozij i doznati posljednja saznanja iz tog fascinantnog područja koje je sve više u fokusu svjetskih znanstvenika, a prijaviti se možete preko poveznice https://core-event.co/tamc-2023-longevity-symposium/

Najveća imena industrije, izvanredan znanstveni program, najnovija dostignuća estetike kroz edukativne video snimke, live injektiranje iz botoxa , filera ili krvne plazme , live sekcije za oblikovanje tijela, laseri za lice, i još mnogo toga očekuje nas u Rovinju na šestom izdanju kongresa za kojeg nakon pet uspješnih godina sudionici s punim pravom kažu: “It’s not a congress is a TAMC”. 

Više o samom kongresu možete doznati na https://theaestheticmedicinecongress.com/

PRiredba

Službeni vizuali: Studio Šesnić&Turković