NAJUDOBNIJE PIDŽAME ZA HLADNE DANE

Palmers kućna kolekcija predstavlja tople i kvalitetne modele

Udobne pidžame i kućni ogrtači doslovno mame na izležavanje i ljenčarenje za vrijeme hladnih zimskih dana, a mnogi od nas vole ostati u njima ponekad i cijeli dan. Stoga je izuzetno važno odabrati kvalitetne pidžame od prirodnih materijala kako bi nam bilo što ugodnije, a naša koža zaštićena.

Palmers i ove sezone nudi velik izbor ženskih pidžama, bilo da se radi o uzorku ili materijalu. Klasičarke će pronaći pastelne nijanse od mekog baršuna ili tamnoplave kućne komade u kombinaciji sa satenom. Za sve one koji vole šarenije pidžame Palmers je pripremio karirane, pamučne modele koji podsjećaju na djetinjstvo i na blagdansku atmosferu koja je pred vratima.

Kako bi zimski dani kod kuće bili još ugodniji i topliji, uz pidžamu nabacite kućni ogrtač od pamučnog baršuna u kojem ćete uživati uz omiljene filmove ili dobru knjigu. Zimska Palmers kolekcija predstavlja ženske modele ogrtača u nježnim nijansama bež i sive boje te klasičnoj tamnoplavoj boji s bijelim detaljima.

Kolekcija pidžama za muškarce u plavim je nijansama, od tamnoplave, plavosive pa sve do kariranih plavih i crvenih modela koji će kućni outfit učiniti veselijim. Osim klasičnih pidžama i kućnog ogrtača, u ponudi možete pronaći i udoban gornji model na zip koji možete nositi na običnu t-shirt majicu.

Conor