KLJUČNI KOMADI ZA HLADNE ZIMSKE DANE KOJE NAM DONOSI BREND REPLAY!

Zimski dani su pred vratima, temperature su sve niže, a to znači samo jedno: potreban nam je update garderobe! Zimske jakne, veste, čizme: sve su to modeli koji će vam biti prijeko potrebni u nadolazećim danima.  Ljubitelji zime jedva će dočekati hladne dane, a oni kojima je draže ljeto, sigurno će pronaći razlog za veselje u fenomenalnim zimskim komadima i kombinacijama.

Donosimo vam neke od atraktivnih modela talijanskog brenda Replay koji su kao stvoreni za hladnije dane i koji će vas grijati,  a u kojima definitivno nećete proći nezapaženo. Dobra vijest je i da je cijela kolekcija snižena do 40% pa ćete sve must have komade moći kupiti po odličnim cijenama!

Jedan od trikova kako stvoriti apsolutno fashion kombinacije je layering: dodavanje slojeva kao što su primjerice prsluk ili haljina postojećem outfitu koji će izgledati moderno, a u isto vrijeme će biti funkcionalni i štititi od hladnoće.

Kod izbora zimskih jakni uvijek se javlja dvojba: treba li odabrati „sigurnu“  nijansu i neutralnu boju „koja ide na sve“ ili ove sezone biti drugačiji i odlučiti se unijeti dašak boje u ormar. Za obje opcije Replay ima odgovor: za one koji se žele istaknuti u zimskom sivilu i odmaknuti se od uobičajenih zimskih uniformi tu su statement artikli poput pink teddy kaputa ili jakne u atraktivnoj boji.

Ako žarke boje nisu vaš „cup of tea“ i ipak ste pristalica smirenijih tonova i nijansi, u Replay ponudi također ćete pronaći svoj savršeni model. Uvijek originalan Replay ove sezone dodao je kolekciji notu glamura: sjajne jakne, hlače ili modni dodaci razbit će monotoniju ponekad tmurnih dana i podići i najobičniji outfit.

Esencijalni komadi u zimskoj garderobi definitivno su čizme. Ove sezone jedan od najvećih trendova u obući su robusni modeli debljeg džona koji će biti idealni u kišnim ili snježnim uvjetima, a savršeno će se kombinirati s praktičnim ruksakom za ležerni zimski ili jesenski styling.

Conor