Very rose – Vrlo učinkovita, vrlo nježna

NOVA LINIJA ZA ČIŠĆENJE LICA 2020.

Otkrijte neodoljiv užitak nježnog i učinkovitog uklanjanja šminke: 100% veganske formule u kombinaciji s omekšavajućim svojstvima cvjetne vodice ruže te Skin Respect kompleksa s biljnim hidratantnim šećerima. I senzacionalna paleta tekstura koja će udovoljiti svakoj želji!

Nježna njega za čišćenje i uklanjanje šminke, učinkovita i 100% veganska

Nova Very Rose linija nudi savršen kompromis između visoke učinkovitosti i poštivanja prirodne ravnoteže kože, s veganskim1 formulama i fiziološkom pH2 bliskoj pH vrijednosti naše kože. Sadrži samo osnovne sastojke, uključujući strog izbor sastojaka za čišćenje koji učinkovito uklanjaju svakodnevne nečistoće, održavajući ravnotežu kože.

Teksture i miris užitka

Zahvaljujući bogatoj paleti tekstura, Very Rose pretvara rituale uklanjanja šminke i čišćenja lica u trenutke istinskog blagostanja. Ovi tretmani odgovaraju svim navikama (sa ili bez ispiranja, ekspresno čišćenje…) i svim osjetilnim preferencijama (pjena, mlijeko, ulje, gel…). Njihove formule imaju zajednički suptilni miris ruže1, svježe i nježne poput latica.

1Formule bez sastojaka ili derivata životinjskog porijekla.

2Uz iznimku Piling losiona za blistavost kože.

Zvjezdani sastojak linije

Cvjetna vodica ruže – dar prirode

U srcu Very Rose* proizvoda za čišćenje lica i uklanjanje šminke, cvjetna vodica ruže pravi je blagoslov iz prirode, izvor mekoće i umirujuće njege za sve tipove kože, čak i najosjetljiviju.

Skin-Respect kompleks 100% biljnog podrijetla

Odabran zbog svojih hidratantnih svojstava, Skin-Respect* kompleks sastoji se od 100% biljnih šećera. Oni imaju kapacitet zadržavanja vode u srcu kože, jačaju zaštitnu barijeru kože te tako sprječavaju dehidraciju i čuvaju njezinu prirodnu ravnotežu.

*Osim u Nježnom ulju za uklanjanje šminke.

Biljne čisteće baze (iz kokosa, kukuruza, pšenice…)

Bez sapuna, SLS-a, deterdženata… biljne čisteće baze čuvaju prirodni eko-sustav kože (mikrobiom), sadrže fiziološku pH***, vrlo sličnu onoj naše kože te učinkovito čiste kožu i uklanjaju šminku.

Kako bi se umanjio njihov utjecaj na okoliš, formule novih Very rose proizvoda za umivanje vodom (pjena, gel-maska i ulje) su u potpunosti biorazgradive i sigurne za okoliš.  

KAKO UČINKOVITO OČISTITI KOŽU BEZ NARUŠAVANJA NJEZINE PRIRODNE RAVNOTEŽE?

Očistiti kožu DA, ali oštetiti ju čišćenjem – NE! Čišćenje lica i uklanjanje šminke može postati pravi trenutak užitka i blagostanja ako se za njih koriste nježni proizvodi. Stoga je odabir takvih proizvoda neophodan: oni moraju biti učinkoviti, ali i čuvati prirodnu ravnotežu kože.

Kako bi očuvao nježnost Very rose formula, Laboratorij NUXE proveo je kvantitativnu studiju usporedbe kožne flore (dobrih bakterija prisutnih na površini naše kože, prije i nakon 28 dana korištenja**: koja je dokazala očuvanost prirodne ravnoteže kože.

**Dokazano na svim proizvodima iz linije Very Rose, osim na Laganoj pjeni za čišćenje. Između 19 i 22 volontera, ovisno o proizvodima. ***Osim Piling-losiona za blistavost kože.

Very rose kolekcija

Very rose Umirujuća micelarna vodica 3u1

ZA SVE TIPOVE KOŽE, KAO I OSJETLJIVU

Apsolutni must-have svakodnevne njege, Micelarna vodica uklanja šminku te čisti kožu lica i područja oko očiju, potpuno uklanjajući tragove šminke i nečistoće. Ujedno umiruje kožu i ostavlja ju svježom i mekanom, a osjetila očarana nježnim mirisom ruže.

Cijena 200 ml: 112,19 kn ; Cijena 400 ml: 156,76 kn

Very rose Hidratantna micelarna vodica 3u1

ZA SUHU DO VRLO SUHU I OSJETLJIVU KOŽU

Kako bi zadovoljila potrebe suhe do vrlo suhe kože, ova verzija Micelarne vodice obogaćena je hidratantnim aktivnim sastojcima. Uklanja sve tragove šminke te na koži ostavlja osjećaj ugode.

Cijena 200 ml: 112,19 kn

Very rose Kremasto mlijeko za uklanjanje šminke

ZA SVE TIPOVE KOŽE

Njegova ultra-senzualna tekstura “mlijeka u ulju” nježno uklanja šminku i pruža ugodu, bez masnog osjećaja na koži. Nečistoće i šminka su trenutno uklonjene, a koža je hidratizirana, meka i ugodna.

Cijena 200 ml: 107,20 kn

Very rose Osvježavajuća tonizirajuća maglica

ZA SVE TIPOVE KOŽE, KAO I OSJETLJIVU

Ovaj hidratantni sprej za lice s nježnim mirisom ruža savršen je 2u1 ekspresni ritual za savršeno uklanjanje šminke i osvježavanje kože. Nakon buđenja za osvježavajući veo na koži, a uvečer nakon Kremastog mlijeka, ili umivanja lica kako bi se uklonili ostaci kamenca iz vode i spriječilo isušivanje kože.

Cijena 200 ml: 107,20 kn

Very rose Nježno ulje za uklanjanje šminke

ZA SVE TIPOVE KOŽE, KAO I OSJETLJIVU

Uklanja čak i iznimno dugotrajnu te vodootpornu šminku. Bogato uljem slatkog badema, njegova svilenkasta tekstura se u dodiru s vodom pretvara u mliječnu emulziju, koja se zatim ispire vodom. Pogodno i za korisnike kontaktnih leća.

Cijena 150 ml: 133,71 kn

Very rose Iznimno osvježavajuća gel-maska za čišćenje

ZA SVE TIPOVE KOŽE, KAO I OSJETLJIVU

Kao dubinski tretman čišćenja lica, ova ultra svježa gel-maska temeljito čisti kožu i uklanja čestice onečišćenja. Njezina ultra-senzorna i topiva tekstura želea ostavlja nedoljiv osjećaj dubinske čistoće na koži.

Cijena 150 ml: 169,06 kn

Very rose Lagana pjena za čišćenje

ZA SVE TIPOVE KOŽE, KAO I OSJETLJIVU

Samostalno ili kao dopunski korak u čišćenju kože (npr. nakon Ulja za uklanjanje šminke), Lagana pjena nježno čisti i umiruje kožu te učinkovito uklanja nečistoće bez isušivanja.

Cijena 150 ml: 112,58 kn

Very rose Piling losion za blistavost kože

ZA SVE TIPOVE KOŽE

Inspiriran stručnim tretmanima, ovaj piling-losion svakodnevno pruža nježan kemijski piling kože lica, za efekt nove kože iz dana u dan. Njegova nježna formula s voćnim kiselinama pomaže postupnom uklanjanju mrtvih stanica kože. Koristi se uvečer – koža je ujutro obnovljena i glatka, a ten blistav i ujednačen.

Cijena 150 ml: 192,11 kn

Sabex