ECO GLAMOUR KAPSULA

KOLEKCIJA DONJEG RUBLJA

Glamurozna kolekcija usklađuje modu i udobnost sa zaštitom okoliša

Yamamay ove jeseni predstavlja biorazgradivu kapsula kolekciju Eco Glamour čije je donje rublje izrađeno od organskih i kompostabilnih materijala.

Eco Glamour donje rublje ne samo da je održivo, već nudi i suvremeni dizajn, nježnu eleganciju i maksimalnu udobnost. Čipka i prozirni dijelovi tila na bodiju ili grudnjacima poigravaju se s preplanulim ljetnim tenom pružajući romantičnu i ženstvenu notu. Grudnjaci iz kolekcije, bez donjeg ruba ili jastučića, izuzetno su udobni i jednostavni za nošenje u bilo kojem trenutku. Svi komadi iz ove kapsula kolekcije savršeno pristaju svakom ženskom tijelu, a mekane elastične trake osmišljene su da nježno podupiru obline.

U kolekciji će svatko pronaći nešto za sebe, od bodija koji je obogaćen čipkastim volanom na dekolteu, bralette i trokutastog grudnjaka, brazilki ili G-string gaćica.

Udobna i glamurozna kapsula kolekcija za vaš svakodnevni izgled, usklađuje modu i udobnost sa zaštitom okoliša. To je rezultat ambicije Yamamaya da krene prema razvoju održive i kružne mode u pogledu materijala i dizajna.

Conor