YAMAMAY I PETS ROCK U COOL SURADNJI

Zabavne pidžame nadahnute životinjama i celebrity osobama

Yamamay predstavlja novu kapsula kolekciju odjeće za spavanje kao dio kolekcije jesen/zima 2020., a koja je nastala u suradnji s britanskim brendom ‘Pets Rock’.

‘Pets Rock’ svjetski poznat brend po tome što spaja najpoznatije likove svih vremena sa smiješnim osobinama naših kućnih ljubimaca s namjerom da stvori simpatične i humoristične likove pop kulture.

Nova kolekcija bit će dostupna u prodaji putem interneta i u trgovinama Yamamay u dva izdanja: prvo izdanje dolazi do kraja lipnja, kada će u ponudi biti ljetne maxi majice i kratke pidžame, a drugo izdanje dolazi početkom rujna, za vrijeme povratka u školu i tada će većinu kolekcije činiti odjeća za spavanje za cijelu obitelj.

Zabavni i šareni odjevni komadi za spavanje sadrže slike nadahnute poznatim pjevačicama, glumcima i zvijezdama iz modnog te celebrity svijeta.

U današnje vrijeme svima je potrebno malo pozitivne energije i humora, a upravo ‘Pets Rock’ Yamamay kolekcija omogućava da pozitivu nosimo na našim omiljenim odjevnim komadima.

Conor